“Survivor”: Δεν υπάρχει η χθεσινή τηλεθέαση! Όλα τα υπόλοιπα κανάλια υπήρξε στιγμή που… εξαφανίστηκαν από τον χάρτη!

Η φρενίτιδα με το “Survivor” συνεχίζεται… Ποιος Τσίπρας, ποια μνημόνια, ποια αξιολόγηση, ποιες μειώσεις,ποια φορολογία, Ντάνος και… ξερό ψωμί στη κυριολεξία.

Το… αγριάλιτι του ΣΚΑΙ δεν είναι απλά ένας τυφώνας που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του! Είναι ένα τηλεοπτικό… φαινόμενο (σε ότι έχει να κάνει πάντα, με τις επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης…) που έχει καταφέρει να εξαφανίσει από απέναντί του… ολόκληρα κανάλια!

Οι επιδόσεις του ριάλιτι του καναλιού του Φαλήρου έχουν περάσει πια σε άλλη… διάσταση, τόσο; Τόσο που όταν τις αντικρίζει κανείς κάθε πρωί που λαμβάνει το… ραβασάκι της τηλεθέασης της Nielsen του έρχεται να βάλει τα γέλια. Τόσο εξωπραγματικές μοιάζουν!

Η… επέλεση του “Survivor” ,λοιπόν, συνεχίζεται και το ένα ρεκόρ τηλεθέασης έρχεται για να καταρρίψει το προηγούμενο. Και για του λόγου το αληθές το χθεσινό επειόδιο με τον διαγωνισμό μουσικής και τραγουδιού και με την… κυριλέ εμφάνιση των παικτών και βεβαίως-βεβαίως και με την απαραίτητη ίντριγκα και διαπλοκή που επιβάλλεται να υπάρχει σε κάθε ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό του και καθόλου, μα καθόλου τον τηλεθεατή, τα μηχανάκια της Nielsen κάπου εκεί μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα τρελάθηκαν! Τόσο;

Τόσο που το “Survivor” έφτασε στο σημείο να ξεπεράσει ακόμα και το… 80,0% τηλεθέασης, ρίχοντας εκείνη την ώρα τα περισσότερα προγράμματα που είχε απέναντι στα… Τάρτατα του 1,0%!

Κατά τα άλλα; Ο μέσος όρος του χθεσινού επεισοδίου διαμορφώθηκε στο 52% στο γενικό σύνολο, ενώ στα νεανικά, δυναμικά κοινά άγγιξε το 68,9%!

Ούτε ο… άλλος Σάκης, ο… Sakis στην Eurovision τέτοιες επιδόσεις! Διαφωνείς λατρεμένη;

Read More

And More