Συγκλονίζει η ηθοποιός που μπήκε στο Δρομοκαΐτειο: “Προσπαθώ να τα βρω με τους δικούς μου”

“Είμαι πλέον μια χαρά, Σπύρο μου. Προσπαθώ να τα βρω με τους δικούς μου. Με τους γιατρούς τα έχω πολύ καλά. Μπαινοβγαίνω στο ίδρυμα, όμως σύντομα θα πάρω οριστικά εξιτήριο”, αποκάλυψε στον καλό της φίλο Σπύρο Μπιμπίλα, η γνωστή ηθοποιός που βρίσκεται στο Δρομοκαΐτειο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Freddo, η διάσημη ηθοποιός είχε έξοδο από το ίδρυμα το Σάββατο και αποκάλυψε πως σύντομα θα πάρει το μόνιμο εξιτήριο.

Η υπόθεσή της ξεκίνησε πριν από ένα μήνα περίπου. Η ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει στα “Κλεμμένα Όνειρα” και τις “7 θανάσιμες πεθερές”, λίγες μέρες μετά τον εγκλεισμό της στο Δρομοκαΐτειο, το έσκασε στις 28 Οκτώβρη, καταγγέλλοντας τους γονείς της πως λόγω οικονομικών θεμάτων, την έκλεισαν εκεί. Το θρίλερ συνεχίστηκε μέχρι να βρεθεί η ηθοποιός και να εισαχθεί και πάλι στο ίδρυμα. Ευτυχώς, τώρα είναι καλύτερα και σύντομα αναμένεται να πάρει και το οριστικό εξιτήριο της.

“Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συντέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο”, είχε δηλώσει αρχικά η ηθοποιός, ενώ τώρα κάνει προσπάθειες για να συμφιλιωθεί με την οικογένειά της.


Read More

And More