Συγκλονίζει η Ράνια Καρατζαφέρη για το θάνατο της μητέρας της: “Μάνα μανούλα μου πονάω”

Συγκλονίζει η Ράνια Καρατζαφέρη με το αποχαιρετιστήριο κείμενό της στην μητέρα της Μαρίνα που πέθανε προχθές μόλις στα 59 της χρόνια, χτυπημένη από τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος στάθηκε στο πλευρό της μητέρας της πολεμώντας μαζί της τον καρκίνο επί τρία ολόκληρα χρόνια. Πριν λίγες ώρες η Ράνια ευχαρίστησε μέσω facebook, όλο τον κόσμο που της συμπαραστέκεται λέγοντας όμως πως δεν μπορεί να την παρηγορήσει κανείς και τίποτα!


Διάβασε το συγκλονιστικό της κείμενο:

“Η ΜΑΝΑ μου έφυγε χθες… 59 χρόνων… Πάλεψε τρία χρόνια σαν το λιοντάρι και μαζί της κι εμείς… Το Μαρινάκι μου το λάτρεψαν όλοι. Όλοι όσοι είχαν την ευλογία να τη γνωρίσουν. Για ένα πράγμα νιώθω καλά. Ότι έκανα τα πάντα. Πάλεψα κι εγώ με τον καρκίνο μαζί της ανάσα – ανάσα.. Την είχα στις καλύτερες γιατρίνες που την αγάπησαν και τη φρόντισαν σαν συγγενείς και τις ευχαριστώ. Μαρία Βασιλάκη, Μαρίνα Τσαντεκίδου. Που μου υποσχεθήκατε πως δεν θα πονέσει και δεν πόνεσε. Σαν πουλάκι έφυγε η ΜΑΝΑ μου. Η ΜΑΝΑ μου… Από σήμερα είναι χωμένη μέσα εκεί, μόνη της μες το κρύο… Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα γλυκά σας λόγια, αλλά τίποτα δεν μπορεί να με παρηγορήσει. Το περίμενα, αλλά δεν το δέχτηκα και δεν θα το δεχτώ ποτέ… ΜΑΜΑ, ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΠΟΝΑΩ…”

Read More

And More