Συγκλονίζει στο “Μαζί σου” η νεαρή τραγουδίστρια – “Φλέρταρα με την νευρική ανορεξία” – Video

Στα 28 της χρόνια, η Ιουλία Καλλιμάνη έχει διαγράψει ήδη μια πορεία 11 χρόνων στον χώρο του τραγουδιού. Η όμορφη τραγουδίστρια έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό talent show The Voice Of Greece, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη λαϊκή φωνή της. Μάλιστα, όπως περιγράφει η ίδια στην εκπομπή “Μαζί σου” όταν ξεκίνησε να τραγουδά είχε στο μυαλό της πως το σωστό πρότυπο μιας τραγουδίστριας είναι να είναι αδύνατη. Αυτό συνεχίστηκε όταν άνθρωποι του χώρου της έκαναν bullying, λέγοντάς της πως δεν μπορεί να βγει σε μια σκηνή να τραγουδήσει με τόσο κιλά. Η Ιουλία τότε ήταν μόλις 17 ετών και άκουσε αυτές τις άσχημες συμβουλές, με συνέπεια να μην τρώει τίποτα, να πίνει μόνο νερό, να χάσει 15 κιλά και το στομάχι της να κλείσει. Τότε δεν άργησαν να φανούν και τα πρώτα σοβαρά προβλήματα…

“Λιποθυμούσα, δεν είχα σίδηρο, φεριτίνη. Σηκωνόμουν και τα έβλεπα όλα μαύρα… Έπεφτα… Δεν είχα μαλλιά, μου έπεσαν”, περιγράφει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και συγκλονίζει. Σήμερα, η Ιουλία Καλλιμάνη έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο της νευρικής ανορεξίας και είναι πλέον υγιής. Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε στο “Μαζί σου” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το πώς επηρεάστηκε από τα στερεότυπα της εποχής αλλά και την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε από γνωστά ονόματα του χώρου για την εξωτερική της εμφάνιση.

“Μου έλεγαν δεν μπορείς να βγεις έτσι… έχεις κιλά! Δεν μπορείς να κάνεις καριέρα! Πρέπει να αδυνατίσεις, να γίνεις πιο fit. Μέσα σε ενάμισι μήνα έχασα πάρα πολλά κιλά, έφτασα 47 κιλά, με συνέπεια να αρρωστήσω. Δεν είχα βυθιστεί στην νευρική ανορεξία, αλλά είχα τα συμπτώματα”, αποκάλυψε μεταξύ άλλων στην Τατιάνα.

Read More

And More