Συνελήφθη γνωστή Ελληνίδα DJ επειδή δε φορούσε μάσκα – Πως περιγράφει η ίδια το περιστατικό

Ούτε στον χειρότερό της εφιάλτη δεν είχε δει αυτό που έζησε λόγω της μάσκας προστασίας από τον κορονοϊο γνωστή Ελληνίδα dj και ραδιοφωνική παραγωγός. Δεν έφτανε που τα νέα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση της έχουν στερήσει τη δουλειά της, η Χαρά Καμμενίδου έμελλε να ζήσει το βράδυ της Τετάρτης σκηνές ροκ που εκτυλίχιηκαν ακόμα και μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Η Χαρά Καμμενίδου μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Κάραλη περιεγραψε λεπτό προς λεπτό όλα όσα έζησε.

“Κατέστρεψαν την εστίαση, έχουμε χάσει τις δουλειές μας και αντί το κράτος να στηρίζει τους πολίτες, μας περιμένουν στη γωνία για να μας τιμωρήσουν” λέει και συνεχίζει, ” Ήταν βράδυ Τετάρτης ώρα 22:30. Επέστρεφα στο σπίτι μου από τον οδοντίατρο, καθώς είχα πάει για απονεύρωση. Ήμουν λίγα μέτρα έξω από την οικία μου και έψαχνα να βγάλω από την τσάντα μου τα κλειδιά του σπιτιού μου. Ένιωσα έντονη δυσφορία και δύσπνοια λόγω της απονεύρωσης και έβγαλα για ελάχιστα δευτερόλεπτα τη μάσκα για να μπορώ να αναπνεύσω καλύτερα. Χωρίς να το αντιληφθώ, με πλησιάζουν τα όργανα της τάξης. Τότε μία γυναίκα αστυνομικός μου ζήτησε τα στοιχεία μου, χωρίς να μου πει τον λόγο που τα θέλει. Ρώτησα γιατί πρέπει να δώσω τα στοιχεία μου και έλαβα την απάντησή ότι πρόκειται για μια απλή αναγνώριση και ταυτοποίηση στοιχείων. Μάλιστα, Τους είπα πως αν με θεωρούν ύποπτη για κάτι να μου κάνουν σωματικό έλεγχο”.

Το αποτέλεσμα του διαλόγου της dj με τους αστυνομικούς ήταν να τη βάλουν στο περιπολικό και να την οδηγήσουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

“Μέσα στο περιπολικό μου είπαν ότι ήθελαν τα στοιχεία μου, για να μου κόψουν πρόστιμο για την μάσκα. Όταν φτάσαμε στο τμήμα ήθελα να με περάσουν από αυτόφωρο και να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος μου, επειδή αρνήθηκα να τους δώσω τα στοιχεία μου. Τους εξήγησα ότι έβγαλα για δευτερόλεπτα τη μάσκα για να αναπνεύσω λόγω προβλήματος υγείας, αλλά ήταν ανένδοτοι. Η απάντηση τους στα λεγόμενα μου ήταν πως μπορώ να κάνω ένσταση για το πρόστιμο. Παρά την οργή μου για όσα τραβούσα και άκουγα, δεν είχα καμία διάθεση να περάσω από αυτόφωρο και να υποστώ όλη αυτή την απίστευτη ταλαιπωρία και εν τέλει δέχτηκα να μου κόψουν πρόστιμο”.

Η οργή της όμως δεν περιορίζεται μόνο στο πως την αντιμετώπισαν οι αστυνομικοί και στα όσα ακολούθησαν. Η ‘ιδια εμφανίζεται εξοργισμένη για τα όσα περνάει ο κλάδος της της εστίασης και της διασκέδασης με την αβεβαιότητα για το αύριο και την επιβίωση χιλιάδων εργαζομένων.

“Τη στιγμή που το καλοκαίρι πήγαμε να πάρουμε μια μικρή ανάσα μας κλείνουν ξανά. Γιατί το κράτος να στηρίζει τους πολίτες, μας τιμωρούν με πρόστιμα” δηλώνει.

 

Read More

And More