Συνεχίζει τα νυχτοπερπατήματα μετά το χωρισμό ο Τόνυ! Δες φωτογραφίες του TLIFE

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα του Σταμάτη Γονίδη και του Νίκου Κουρκούλη στο νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Ποσειδώνος, ”TEATRO”. Οι δυο σπουδαίοι ερμηνευτές υποδέχτηκαν το αθηναϊκό κοινό, έχοντας δίπλα τους τη γοητευτική Φανή Δρακοπούλου και το διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί λοιπόν, για να τους απολαύσει. Ανάμεσα τους και πολλοί άνθρωποι της εγχώριας showbiz και του καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως ο Βασίλης Καρράς και ο Τόνυ Μαυρίδης. Ο τελευταίος μάλιστα, φαίνεται πως έχει αφήσει για πάντα πίσω του τις άσχημες στιγμές από τον χωρισμό του με την Έλενα Παπαρίζου κι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Ύστερα από τις φήμες για επανασύνδεση, τα δημοσιεύματα που τις διέψευσαν, την αντιπαράθεσή τους λόγω των περιουσιακών τους στοιχείων, το ταξίδι της Έλενας σε Κύπρο και Σουηδία, τα σενάρια περί γνωριμίας της με γοητευτικό Σουηδό που της έκλεψε την καρδιά, ο Τόνυ δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια.

Κάθε τόσο ο φωτογραφικός και τηλεοπτικός φακός τον εντόπιζε σε νυχτερινές του εξόδους να διασκεδάζει για ώρες, έχοντας πάντα στο πλευρό του καλή παρέα, ενώ πρόσφατα μάλιστα, τον είδαμε να απολαμβάνει και τα καυτά φιλιά ξανθού, σέξι μοντέλου, που όπως όμως ανέφερε ο γνωστός μάνατζερ ήταν απλά φλερτ της μιας βραδιάς. ”Βγήκαμε περάσαμε καλά το παραδέχομαι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο”, ήταν τα λόγια του Τόνυ.

Όπως και να έχει χθες όλοι διασκέδασαν στην πρεμιέρα του ”TEATRO” και γλέντησαν με την ψυχή τους. Ο Σταμάτης Γονίδης, με τον Νίκο Κουρκούλη και τη Φανή Δρακοπούλου, απογείωσαν τη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών και άλλων τραγουδιστών.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Read More

And More