Τ. Ευείδη: Ήμουν μπούφος! Δεν κατάλαβα ότι ο σύντροφός μου ήταν με άλλον άνθρωπο!

Η Τζόυς Ευείδη το μεσημέρι της Κυριακής φιλοξενήθηκε στο πλατώ της εκπομπής ”Μες στην καλή χαρά” και μίλησε στην Ναταλία Γερμανού, την Έλενα Παπαβασιλείου, τον Θέμη Γεωργαντά, τον Βασίλη Δρυμούση και τον Δημήτρη Λαγιόπουλο, για όλα, με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που την διακρίνει.

Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, που αγαπήσαμε στη σειρά ”Μεν και δεν” και τώρα πρωταγωνιστεί στην παράσταση ”Ράους”, μίλησε για την 14χρονη σχέση της με έναν άνθρωπο, ο οποίος την χώρισε, ανακοινώνοντάς της ότι στη ζωή του υπήρχε άλλη. Η ζωη της για δύο συνεχή έτη ήταν αρκετά επεισοδιακή, αφού το πρώτο ”χτύπημα” ήταν ο συγκεκριμένος χωρισμός -η ίδια δεν είχε αντιληφθεί ότι ο σύντροφός της την απατά- μετά πέθανε το σκυλί της, που ήταν 14 χρόνων και είχε παίξει στους “Μεν και δεν”, ενώ λίγο μετά έχασε τους γονείς της.

Όσον αφορά στον χωρισμό η ίδια δήλωσε: ”Ήμουν μπούφος! Δεν κατάλαβα ότι ο σύντροφός μου ήταν με άλλον άνθρωπο… Δεν φανταζόμουν ότι θα ερχόταν ο χωρισμός. Δεν χώρισα από επιλογή μου… Είμαι δυνατή εξ ανάγκης!”.

Επιπλέον, η Τζόυς αποκάλυψε ποιους ήθελαν αρχικά οι δημιουργοί της προαναφερόμενης σειράς για τους ρόλους του Τίμου Σταμάτη και της Νανάς Κουρούπα. Για το ρου της ιστορίας, η σειρά που έσπασε τα ταμία την περίοδο 1993 – 1996, “Οι Μεν και Οι Δεν”, ήταν και η σειρά που καθιέρωσε τους τέσσερις βασικούς πρωταγωνιστές της Χάρη Ρώμα, Άννα Κουρή, Στέλιο Μάινα και Τζόυς Ευείδη. Οι ρόλοι του Διονύση Δάγκα, της Βάνας, του Τίμου και της Νανάς απέκτησαν φανατικούς οπαδούς εκτοξεύοντας τη θεαματικότητα της σειράς.

Αρχικά, ωστόσο, φαίνεται πως ο Χάρης Ρώμας -σεναριογράφος της σειράς μαζί με την Άννα Χατζησοφιά- είχε επιλέξει άλλους ηθοποιούς για το τηλεοπτικό ζευγάρι Τίμος – Νανά. Οι αρχικοί ηθοποιοί που είχαν επιλεγεί ήταν ο Χρήστος Ευθυμίου (τον γνωρίσαμε μέσα από τους “Δέκα Μικρούς Μήτσους”) και η Κατερίνα Πετούση (έπαιζε την Πέρσα στη “Λάμψη”. Τελικά, επιλέχθηκαν οι Στέλιος Μάινας και Τζόυς Ευείδη.

Read More

And More