Τ. Πρωτόπαπας: Τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του – Φοβούνται πως η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη

Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αττική Οδό το πρωί της Κυριακής. Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη, ενώ υπάρχουν έντονοι φόβοι πως μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE ο γοητευτικός “βασιλιάς” νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερά κρίσιμη. Μάλιστα, από ιατρικές πηγές τις τελευταίες ώρες εκφράζονται έντονοι φόβοι πως η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη. Η ελπίδα, όμως, πεθαίνει τελευταία και όλοι εύχονται να επανέλθει και να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα. Όπως λένε, άλλωστε, όσοι τον γνωρίζουν, ο Τόμας είναι δυνατό παιδί και δίνει σκληρή μάχη για να βγει νικητής!
Την ίδια στιγμή, όλοι οι συνεργάτες του στο Mega από την νέα εκπομπή Dr Cook στην οποία συμμετείχε έχουν “μουδιάσει” στο άκουσμα της είδησης του ατυχήματός του, και τα γυρίσματα έχουν διακοπεί περιμένοντας νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Διάβασε εδώ το χρονικό του ατυχήματος

Στο πλευρό του ηθοποιού από την πρώτη στιγμή είναι η μητέρα του και κάποιοι στενοί του φίλοι. Ο πατέρας του έφτασε με πτήση από το Λονδίνο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ενώ δίπλα του είναι και η σύντροφος του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

Τι λέει το Γραφείο Τύπου της Αττικής Οδού

To TLIFE επικοινώνησε και με το Γραφείο Τύπου της Αττικής Οδού, όπου μας ενημέρωσαν πως και οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη και περιμένουν το πόρισμα της τροχαίας. “Είμαστε όλοι πραγματικά συντετριμμένοι και στεναχωρημένοι με το περιστατικό. Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο τα 10 χρόνια λειτουργίας μας. Δυστυχώς δεν ξέρουμε ακόμη τι ακριβώς έχει συμβεί, γιατί όλο αυτό το ερευνά η τροχαία. Περιμένουμε κι εμείς το πόρισμα της τροχαίας”.

Διάβασε εδώ τα μηνύματα συμπαράστασης από φίλους και συνεργάτες του

Το χρονικό του τροχαίου
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός είχε σταματήσει στην άκρη της Αττικής Οδού για να πάρει οδηγίες από την παραγωγή της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου, για το πως θα φτάσει στο στούντιο. Εκείνη τη στιγμή ένα βαν της Αττικής Οδού έπεσε από απροσεξία πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Ο Τόμας, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν φορούσε ζώνη και εκτοξεύτηκε πάνω στο παρμπρίζ, προκαλώντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Read More

And More