Τα καλλίγραμμα πόδια της Gwyneth Paltrow έκλεψαν τις εντυπώσεις στο show του Tom Ford!

Και ενώ όλοι περιμένουν την εμφάνισή της στα Όσκαρ μιας και θα είναι μία από τις παρουσιάστριες κάποιας κατηγορίας στην τελετή της Κυριακής, η ηθοποιός δεν κρατιέται να δείξει πόσο κομψή και αδύνατη είναι κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο ντεφιλέ μόδας του Tom Ford που έγινε την Παρασκευή.

//

Με ένα μίνι μαύρο φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα μακριά πόδια της και τους ώμους, killer τακούνια, εντυπωσιακό πολύ μαγικιάζ που έκανε την επιδερμίδα του προσώπου της να δείχνει… περίεργα άκαμπτη και τεράστιο χαμόγελο, η Gwyneth δεν έχασε ευκαιρία να δείξει πόσο αδύνατη είναι.

//
Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από το διαζύγιό της με τον Chris Martin, η Gwyneth φημολογείται ότι βγαίνει με έναν παραγωγό της σειράς Glee παρά τις συχνές πυκνές κοινές εμφανίσεις με τον πρώην σύζυγό της.

/
Η ηθοποιός έκατσε στην πρώτη σειρά μαζί με διάσημους φίλους της όπως η Julianne Moore και η Anna Wintour.

/
Μάλιστα ανέβασε η ίδια στο Instagram μια φωτογραφία που τράβηξε από την πρώτη σειρά του σόου όπου εικονίζονται και άλλοι διάσημοι που παραβρέθηκαν όπως η Jennifer Lopez, η Miley Cyrus με τον Patrick Schwarzenegger, η Scarlett Johansson με το σύζυγό της Romain Dauriac και η Amy Adams.

Read More

And More