Τα κορίτσια του GNTM δημιούργησαν το δικό τους βίντεο και τραγουδούν… “Don’t worry be happy” μέσα στην καραντίνα!

Μετά τα συγκινητικά βίντεο εγχώριων αλλά και διεθνών celebrities, όπου τραγουδούν το Imagine του John Lennon, τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model αποφάσισαν να προχωρήσουν και εκείνες σε μια παρόμοια κίνηση! Τόσο η Gal Gadot στο εξωτερικό, όσο και ο Νίκος Μουτσινάς στην Ελλάδα θέλησαν να κάνουν αυτά τα βίντεο, με σκοπό να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας σε όλο τον πλανήτη!

Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και οι καλλονές του δεύτερου κύκλου του GNTM, οι οποίες τραγούδησαν το κομμάτι “Don’t worry be happy” και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα! Όλα τα κορίτσια είναι κλεισμένα σπίτια τους και περιμένουν πώς και πώς να περάσει όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση με τον κορονοϊό. Ανάμεσα στα μοντέλα που τραγουδούν βλέπουμε την νικήτρια Άννα Μαρία Ηλιάδου, την Ελευθερία Καρναβά, την Χαρά Παππά, την Κατερίνα Πεφτίτση, την Μαρία Μιχαλοπούλου, την Ίλντα Κρόνι, την Εμανουέλα Μάινα κ.α.

Δες το βίντεο:

“Θέλοντας και εμείς να περάσουμε το μήνυμα μας φτιάξαμε αυτό το βίντεο με πολύ αγάπη! Για όλους εσας! Μένουμε σπίτι, και ακόμα και από μακρυά μένουμε ενωμένοι”, έγραψαν τα κορίτσια στα social media.

Read More

And More