Τα πιο chic και όμορφα γούρια της χρονιάς εμπευσμένα από την ελληνική παράδοση! Φωτογραφίες

Τα πιο chic και όμορφα γούρια της χρονιάς εμπευσμένα από την ελληνική παράδοση! Φωτογραφίες | tlife.gr

Σε λίγες μέρες το 2018 εκπνέει και τα γούρια έχουν την τιμητική τους! Όλοι είτε πιστεύουμε στην τύχη είτε όχι θέλουμε για τη νέα χρονιά ένα γούρι για να έχουμε μαζί μας ή για να το στολίσουμε στο σπίτι μας! Μέσα στις πολλές ιδέες που υπάρχουν και φέτος για γούρια, ξεχωρίσαμε γούρια που προέρχονται ανθρώπους που σέβονται και αγαπούν την ελληνική παράδοση και τις όμορφες δημιουργίες με έμπνευση την ελληνική παράδοση!

Το klosti.com γεννήθηκε από νέους ανθρώπους που αγαπούν την παράδοση και θέλουν να στηρίξουν τους δημιουργούς με ταλέντο και όραμα. KLOSTI είναι φυσικά το γνωστό σε όλους μας νήμα,ο μίτος που μας συνδέει με τους Έλληνες χειροτέχνες. Όλα τα καλλιτεχνήματα φέρουν τη σφραγίδα της ελληνικής παράδοσης, καλλιτεχνικώς ή και τεχνικώς, όπως αυτή ερμηνεύεται και εκφράζεται από τον κάθε δημιουργό ξεχωριστά. Γιατί η παράδοση, όπως άλλωστε και η κλωστή, έχει ανθεκτικότητα στον χρόνο και πλήθος εκφάνσεων.

Η φετινή συλλογή του αποτελείται από επίχρυσα, ορειχάλκινα και χάλκινα γούρι σε ιδιαίτερα σχέδια τα περισσότερα μάλιστα χαραγμένα με την δική τους ευχή – έτσι το γούρι γίνεται ένα προσωποποιημένο δώρο που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη χαρά στον αποδέκτη του! Μας αρέσει το πολύ το μεγάλο σπίτι που είναι χαραγμένο με την φράση “God bless this home”!

Δες φωτογραφίες για να πάρεις ιδέες από τις χειροποίητες δημιουργίες για τα γούρια του 2019 της Ιωάννας Καραγιάννη!

READ more