Τάσος Ξιαρχό: «Η Κόνι Μεταξά με ζηλεύει, δε τη θεωρώ φίλη μου»

Τη δική του απάντηση στην Κόνι Μεταξά και σε όσα είπε χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θέλησε να δώσει ο Τάσος Ξιαρχό μιλώντας στην κάμερα της ίδιας εκπομπής και τον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμμύδα. Ο Τάσος Ξιαρχό υποστήριξε πως η Κόνι Μεταξά τον ζηλεύει γι’ αυτό και πλέον δε τη θεωρεί φίλη του.

«Η Κόνι είναι πάντα ουδέτερη, δε μπορώ να το κρίνω εγώ αυτό, ο τρόπος της είναι ο τρόπος της. Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δε μπορείς να μιλήσεις και ξεκάθαρα και όταν υπάρχει η ζήλεια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Στη συνάντηση που είχαμε και τη συζήτηση που κάναμε κατάλαβα τον λόγο που δε με ήθελε στη ζωή της. Ο λόγος για μένα είναι γελοίος και μέχρι εκεί.

Αυτά που κοροϊδεύουμε στο δημοτικό συνέβησαν εκείνη τη μέρα, βασικά εκείνη τη μέρα κατάλαβα ότι όλο αυτό είναι αλήθεια και η ζήλεια ανάμεσα στις γυναίκες μπορεί να είναι κάτι πάρα πολύ κακό. Πλέον δε τη νιώθω φίλη μου. Αν τη δω μπορεί να της χαμογελάσω και θα ήθελα να είναι φίλη μου αλλά δε τη νιώθω, δε θα τη σκέφτομαι καθημερινά. Πολλές φορές οι σχέσεις των ανθρώπων ξεκινάνε με πολλή ένταση και καταλήγουν στο τίποτα. Το ήξερα από την πρώτη μέρα και της το έλεγα ότι στο τέλος δε θα μιλάμε καν εμείς» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Read More

And More