Τάσος Ξιαρχό: Τα πρώτα του λόγια στα social media για τη μεγάλη του νίκη στο J2US! Video

Το ήθελαν, δούλεψαν σκληρά, ήταν άκρως απολαυστικοί και κατάφεραν και κέρδισαν! Ο λόγος για τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνι Μεταξά, οι οποίοι το βράδυ του Σαββάτου αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές του Just The 2 Os Us! Ο καταξιωμένος χορογράφος και η μέντορας του σε κάθε επεισόδιο έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό και δεχόντουσαν τα πιο θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, ενώ είχαν κερδίσει και την υποστήριξη του τηλεοπτικού κοινού.

Το βράδυ της Κυριακής και αφού ηρέμησε απ΄όλο τον πανικό και το τρέξιμο μετά τη νίκη του στο J2US, ο Τάσος Ξιαρχό ευχαρίστησε μέσα από τα social media το κανάλι και όλους όσους τους στήριξαν για να φτάσουν να κερδίσουν το τρόπαιο.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες! Οικογένεια, κανάλι, ανθρώπους που μας ψήφισαν, αγνώστους που μας supportάρανε. Όλους όσους ήταν δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι τους τελευταίους τρεις μήνες. Όταν κερδίσαμε δεν είπαμε τίποτα. Είχαμε μείνει άφωνοι. Ουρλιάζαμε και γελάγαμε. Ήταν πολύ αστείο… Δεν ξέρω… Είμαι πολύ χαρούμενος! Ουφ… Κόνι κερδίσαμε! Το θέλαμε πολύ!” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος.

Δες το βίντεο:

Read More

And More