Τατιάνα Στεφανίδου: Καλεσμένη σε φιλανθρωπικό δείπνο!

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης το χριστουγεννιάτικο δείπνο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και η

%20” target=”_blank”>Τατιάνα Στεφανίδου που επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα. Το συνδύασε με ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια τα οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η Τατιάνα ξεκίνησε τις προετοιμασίες για την βραδινή της έξοδο μετά το τέλος της εκπομπής και παρόλο που είχε αποφασίσει να φορέσει άλλα παπούτσια τελικά κατέληξε στις συγκεκριμένες μαύρες γόβες.

Τελικά διάλεξα αυτές τις ιδιαίτερες @ysl γόβες από τα @kalogirou_stores ! #oramaelpidas #christmas #dinner

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις


Η Τατιάνα δεν κάνει συχνά κοσμικές εμφανίσεις και οι βραδινές της έξοδοι είναι περιορισμένες αλλά όταν πρόκειται για καλό σκοπό πάντα δίνει το παρών.


Η συγκεκριμένη βραδιά ήταν αφιερωμένη στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας και είχε την ευκαιρία να συναντήσει και αγαπημένα της πρόσωπα. Ανέβασε μάλιστα και μία φωτογραφία από το τραπέζι της μαζί με την Πόπη Τσαπανίδου και την Μαργαρίτα Σφέτσα.

Όραμα ελπίδας #christmas #dinner #oramaelpidas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις


Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφη και η επόμενη μέρα βρήκε την Τατιάνα με πολύ καλή διάθεση. Μοιράστηκε μάλιστα μία ακόμα φωτογραφία από την χριστουγεννιάτικη διασκόμηση του ξενοδοχείου.

Όταν ξυπνάς αλλά το μυαλό σου είναι ακόμα άλλου! #christmas #dinner #oramaelpidas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Read More

And More