Τέα Πρέλεβιτς: Δες για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της με Ινδό, μέλος της βασιλικής οικογένειας

Η Τέα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε σε ηλικία 26 ετών έναν Ινδό, μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ο γάμος διήρκησε μόνο τέσσερις μήνες και οι δυο τους χώρισαν λόγω ασυμβατότητας χαρακτήρων, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί.

Η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς θυμήθηκε τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησε και ανήρτησε στο Instagram για πρώτη φορά φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα. Όπως θα δεις, η Τέα Πρέλεβιτς επέλεξε για τον γάμο της μία εντυπωσιακή τιάρα, διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια από τη συλλογή της.

«Μπορεί ο γάμος μου να κράτησε λίγους μήνες αλλά οι αναμνήσεις και οι φωτογραφίες θα μείνουν για πάντα!Θυμάμαι με πόση αγωνία έψαχνα το κατάλληλο κόσμημα για την μεγάλη μου μέρα.. Ευτυχώς τότε ήδη είχαμε αρχίσει να σχεδιάζουμε την @theprelevic συλλογή μας .. και επειδή δεν βρήκα κάτι να μου αρέσει στην αγορά, δημιούργησα το Dreaming of Diamonds Set» έγραψε στη λεζάντα του φωτογραφικού της άλμπουμ.

«Ήμουν 25 χρόνων όταν έγινε η πρόταση γάμου. Παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα. Ο πρώην σύζυγός μου ήταν Ινδός και ήταν μέλος της Βασιλικής Οικογένειας στην Ινδία. Είχα πάει πολλές φορές στην Ινδία και είχα πάει και στο παλάτι. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ο πρώτος μας γάμος ήταν κλειστός και έγινε στην Αγγλία. Είχαμε προγραμματίσει ένα μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα και τον χειμώνα είχαμε προγραμματίσει τον γάμο στην Ινδία, αλλά ακυρώθηκαν όλα. Είχαμε πολλές αγεφύρωτες διαφορές» είχε δηλώσει σε εμφάνισή της στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More