Τέα Πρέλεβιτς: Η αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων

Την απόφασή της να ξεκινήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων μοιράστηκε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την Άννα Ζηρδέλη η Τέα Πρέλεβιτς, αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς.

«Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Το πήρα απόφαση και έμαθα ότι το κάνω και σε μια πολύ καλή ηλικία γιατί έκλεισα τα 30 και μου είπαν ότι οι καλές ηλικίες είναι 28 με 36 και από τότε νιώθω μια ασφάλεια. Νιώθω ότι προσφέρω στον εαυτό μου την ασφάλεια ότι μια μέρα, όταν και εφόσον είμαι έτοιμη και έρθει η σωστή στιγμή, θα μπορώ να έχω μια δική μου οικογένεια, ένα δικό μου παιδάκι. Σήμερα, δεν είμαι έτοιμη για τη μητρότητα, δεν το σκέφτομαι καθόλου και είναι ο λόγος που έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία» ανέφερε η Τέα Πρέλεβιτς.

Όσο για τον γάμο της τον οποίο πραγματοποίησε σε αρκετά μικρή ηλικία, αλλά έληξε άδοξα είπε: «Μου αρέσει να ζω το τώρα. Εκείνη την περίοδο, ζούσα τον μεγαλύτερό μου έρωτα. Μου έκανε πρόταση γάμου, παντρευτήκαμε, έζησα το όνειρό μου και απλά δεν είχε την εξέλιξη που θέλαμε και οι δυο. Δεν το μετανιώνω όμως, θα το ξαναέκανα».

Read More

And More