Τέα Πρέλεβιτς: «Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας – Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney»

Η Τέα Πρέλεβιτς κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Love It» το μεσημέρι της Πέμπτης και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον γάμο της αλλά και το διαζύγιο της από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας.

«Ο γάμος μου ήταν σίγουρα μια εμπειρία ζωής. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, πολύ ερωτευμένοι. Ήμουν και μικρή. Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney. Αρραβωνιαστήκαμε στην Σαντορίνη, ήταν όλα τόσο ρομαντικά αλλά όσο να είναι πέρασε ο καιρός, μεγαλώσαμε μαζί και το ερωτικό κομμάτι τελικά δεν βγήκε.

Είμαστε τυχεροί και οι δύο, έχουμε δουλέψει για να έχουμε μια υπέροχη φιλική σχέση, είναι μέλος της οικογένειας μου και εγώ της δικής του. Έχουμε χωρίσει τρία χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις έναν άνθρωπο που ήταν κάποτε κολλητός σου. Αυτό ήταν η σχέση μας. Προσπαθήσαμε να είμαστε μοντέρνοι. 

Σε αυτή τη φάση είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι τυχερή, έχω όλους τους ανθρώπους γύρω μου, την οικογένεια μου, την υγεία μου» εξομολογήθηκε η Τέα Πρέλεβιτς. 

 

Όσον αφορά στην απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, η Τέα Πρέλεβιτς ανέφερε: «Είναι κάτι που σκεφτόμουν πάρα πολύ καιρό. Μπορεί να θεωρώ τον εαυτό μου πολύ νέα ηλικιακά, δυστυχώς η φύση δεν συμφωνεί μαζί μας. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε υπάρχει αυτή η αντίστροφη μέτρηση για το πότε θα γίνουμε μητέρες. Η επιστήμη είναι στο πλευρό μας και μπορούμε πλέον να παγώσουμε τον χρόνο για να έχουμε αυτή την ασφάλεια για το μέλλον να δημιουργήσουμε οικογένεια».

Read More

And More