Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος μετά από μια δύσκολη περίοδο με την υγεία του.

Τα τελευταία 24ωρα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, μετά από οξύ εγκεφαλικό που υπέστη, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ η επαφή του με το περιβάλλον ήταν πολύ περιορισμένη.

Η υγεία του ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένη τα τελευταία χρόνια ενώ είχε προσβληθεί και πάλι από κορονοϊό τον Ιανουάριο του 2022, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί με πνευμονία στο νοσοκομείο.

O τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε πραγματοποιήσει την τελευταία δημόσια έξοδό του τον περασμένο Οκτώβριο στο κέντρο της Αθήνας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2022, ο φωτογραφικός φακός του «Secret» των Παραπολιτικών είχε απαθανατίσει τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο σε γνωστό καφέ της Αθήνας.

Τον συνόδευαν η σύζυγός του, Άννα Μαρία, καθώς και οι αδελφές του, η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, και η Ειρήνη. Οι τέσσερίς τους απόλαυσαν τη βόλτα στην πρωτεύουσα, με τη βασιλική οικογένεια να αποχωρεί από το κεντρικό κατάστημα εστίασης, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου. Ο τέως βασιλιάς καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι, µε ρινικούς καθετήρες, απαραίτητους για οξυγονοθεραπεία.

Πηγή φωτογραφιών: Secret

 

Read More

And More