Τέτα Καμπουρέλη: Μηνύματα συμπαράστασης στο Νίκο Κοκλώνη, μετά την απαίτησή της να της δώσει 50 χιλιάδες ευρώ

Μια απίστευτη αποκάλυψη παρακολουθήσαμε το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε”. Η Τέτα Καμπουρέλη ζήτησε 50 χιλιάδες ευρώ από τον εκδότη του περιοδικού OK! Νίκο Κοκλώνη, επειδή όπως έγινε κατανοητό από τα λεγόμενα, το τεύχος του Σαββάτου θα έχει ρεπορτάζ με το θέμα των θυρίδων για το οποίο έχει προφυλακιστεί ο σύζυγος της γνωστής αισθητικού αλλά και φωτογραφίες από το σπίτι τους, μια φωτογράφιση η οποία έγινε με συναίνεσή της πριν ξεσπάσει το θέμα. 

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή αλλά και όπως φαίνεται από τα μηνύματα που δέχθηκε ο Νίκος Κοκλώνης από την Τέτα Καμπουρέλη προκύπτει ότι του ζητάει να καταθέσει στον τραπεζικό της λογαριασμό 50 χιλιάδες ευρώ για να κυκλοφορήσει το περιοδικό με τις φωτογραφίες και το ρεπορτάζ. Να σημειώσουμε ότι το TLIFE, προσπάθησε να πάρει μια εξήγηση από την κ. Καμπουρέλη για όσα αποκαλύφιηκαν, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό…

Διάβασε εδώ: Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη – “Του στέλνει μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά”

Σύμφωνα με τα μηνύματα που δημοσίευσε ο εκδότης του ΟΚ! στα stories του η Τέτα Καμπουρέλη, φέρεται να τον εκβιάζει να της καταθέσει τα 50 χιλιάδες ευρώ αλλιώς “θα φέρει τα κανάλια” στο γραφείο του, όπως είπε στο τηλέφωνο στον Νίκο Γεωργιάδη. Το γεγονός άφησε άφωνο τόσο τον ίδιο τον Νίκο Κοκλώνη, τους συνεργάτες του, τους συνεργάτες της εκπομπής Ευτυχείτε, όπως και όπως φαίνεται πολύ κόσμο. Αρκετοί μάλιστα followers του Νίκου Κοκλώνη έσπευσαν να του στείλουν μηνύματα συμπαράστασης χωρίς να τον γνωρίζουν, λέγοντάς του να μην ενδώσει και να μη δώσει αυτά τα χρήματα στη γνωστή αισθητικό. Για του λόγου του αληθές το TLIFE σου παρουσιάζει μερικά από αυτά, κρύβοντας τα προσωπικά δεδομένα των αποστολέων.

 

 

Δες εδώ τα μηνύματα της Τέτας Καμπουρέλη προς τον Νίκο Κοκλώνη

Το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ!

 

 

 

 

 

 

Read More

And More