Θεοδώρα: Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου κάνει σχέδια γάμου με τον σύντροφό της!

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, μπορεί να μην συνηθίζει να δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή και να την κρατά σε χαμηλούς τόνους, αλλά το σίγουρο είναι ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού δικηγόρου, Μάθιου Κουμάρ. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η κόρη του τέως βασιλιά και της Άννας-Μαρίας σκέφτεται σοβαρά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια σύντροφό της.

Ο Μάθιου πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο δικηγόρο, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Λος Άντζελες, όπου και γνώρισε την Θεοδώρα, μιας και εκείνη έχει εγκατασταθεί εκεί τα τελευταία έξι χρόνια. Ο Μάθιου αποφοίτησε από την κορυφαία νομική σχολή La Verne της California και ειδικεύεται στις αγωγές αποζημιώσεων των θυμάτων φυσικών καταστροφών. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία δικηγορικά γραφεία και αυτόν τον καιρό εργάζεται στον κορυφαίο όμιλο νομικών υπηρεσιών Kreindler.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo, ο Μάθιου έχει γνωρίσει την οικογένεια της αγαπημένης του και ήδη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τα αδέρφια της Θεοδώρας, κυρίως τον Φίλιππο με τον οποίο είναι πιο κοντά ηλικιακά. Αυτό, σύμφωνα με τη γερμανική Bunte ήταν και το πρώτο “σημάδι” ότι οι δυο τους βλέπουν σοβαρά αυτή τη σχέση.

View this post on Instagram

Incredible wedding weekend celebrating #filipposandmarianna so much love ❤️

A post shared by Princess Theodora (@tgreece) on

Read More