Θεοδώρα: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου!

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και οι ευχές που δέχτηκε από την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα δεν ήταν λίγες. Ωστόσο, το πιο τρυφερό μήνυμα το έστειλε η μικρή του κόρη, η Θεοδώρα, μέσα από τα social media.

Δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία, η Θεοδώρα έγραψε: «Χρόνια πολλά μπαμπά. Σου εύχομαι πολλά και όμορφα χρόνια». Και φυσικά τα σχόλια των φίλων της δεν είχαν τέλος.

Η Θεοδώρα, που πριν λίγους μήνες αρραβωνιάστηκε τον καλό της Matthew Kumar και ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ο έρωτας του ζευγαριού έγινε γνωστός τον Μάιο του 2016, όταν οι δυο τους παρευρέθησαν στον γάµο φίλων τους από την Ινδία. Λίγους µήνες µετά, η Θεοδώρα ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες τους από ένα ταξίδι τους στην Ταϋλάνδη.

Έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστοι και μένουν μόνιμα στο Λος Άντζελες, όπου η 35χρονη Θεοδώρα ασχολείται με την ηθοποιία και ο 34χρονος αγαπημένος της είναι ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος με ειδικότητα στις αγωγές αποζηµιώσεων των θυμάτων των φυσικών καταστροφών.

Read More

And More