Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ – Τα δημόσια καυτά φιλιά

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν και οι δυο τους προχωρούν για τα καλύτερα, πάντα ενωμένοι. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μπορεί να έχασαν το τρίτο της μωράκι, λίγο πριν μπει η παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας πια, στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν χάνουν την αισιοδοξία τους.

Το ζευγάρι παραμένει ενωμένο και δυνατό και προσπαθεί να βρει και πάλι τις ισορροπίες του. Και οι δύο ρίχνουν το βάρος στα επαγγελματικά τους, με προτεραιότητα τα δυο πανέμορφα αγόρια τους: τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο.

Η Σίσσυ είναι από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του Θοδωρή και ον στηρίζει φανατικά και φέτος στις εμφανίσεις του στο Anodos. Στην πρεμιέρα του την είδαμε να κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά τις δύσκολες στιγμές και τώρα νέες φωτογραφίες με τα καυτά τους φιλιά, μαρτυρούν πόσο κοντά έχουν έρθει οι δυο τους μετά το δυσάρεστο γεγονός.

Ο έρωτάς τους, άλλωστε, κρατά εδώ και 12 χρόνια και παρά τις όποιες δυσκολίες και αν έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς το ζευγάρι, η οικογένειά του μπαίνει πάνω από όλα και η αγάπη του… το κάνει κάθε φορά και πιο δυνατό!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164