Θωμαή Απέργη: Το δύσκολο καλοκαίρι και το χειρουργείο του συντρόφου της

Ένα δύσκολο καλοκαίρι πέρασε η Θωμαή Απέργη, αλλά δεν έχασε το χαμόγελό της. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Λευτέρης Δημηρόπουλος έζησαν ώρες αγωνίας, αλλά όλα πια είναι καλά και ο έρωτάς τους τους κράτησε δυνατούς.
Τι κι αν το ζευγάρι σχεδίαζε να περάσει ένα χαλαρό καλοκαίρι, η μοίρα τα έφερε διαφορετικά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, ο νεαρός ηθοποιός μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κρίση περιτονίτιδας, ανησυχώντας την καλή του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Το πρόβλημα υγείας παρουσιάστηκε όταν βρισκόταν σε περιοδεία με την παράσταση “Ποντικοπαγίδα” και ο Λευτέρης αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο στην Ηλεία για 25 ημέρες.
“Θέλω κάνοντας μια αναδρομή στον Αύγουστο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ”, έγραψε στο Facebook, ανεβάζοντας φωτογραφία με την τομή του από την επέμβαση και συμπλήρωσε: “Αυτό το σημάδι θα μου θυμίζει πόσο δύσκολες ήταν εκείνες οι 25 ημέρες, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να σε αγαπούν, αληθινά, το πόσο ευλογημένος νιώθεις που δεν είσαι μόνος”. Φυσικά όλο αυτό το διάστημα δεν έφυγε από το πλευρό του και η καλή του Θωμαή.
Εκτός από το θέμα υγείας, όμως, ο Λευτέρης ήρθε αντιμέτωπος και με μια ακόμη περιπέτεια, όταν ληστές “άδειασαν” το διαμέρισμά του στο Παγκράτι. Και τότε η σύντροφός του στάθηκε στο πλευρό του και του πρότεινε να μείνουν μαζί στο σπίτι της στη Βούλα.

Read More

And More