Θρίλερ: Απήγαγαν μάνα και δολοφόνησαν τον σύντροφό της!

Η Όλγα Παυλίδου εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, στις 24 Αυγούστου 2009. Μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, η 31χρονη τότε Όλγα αναστατώνει το πανελλήνιο με τη μυστηριώδη εξαφάνισή της. Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκινούν αμέσως, ενώ ο σύντροφος της και πατέρας του παιδιού της, αρχίζει να ψάχνει μόνος του για στοιχεία. Την υπόθεση φέρνει στη δημοσιότητα η Αγγελική Νικολούλη.

Δέκα μήνες αργότερα βρίσκεται άγρια δολοφονημένος ο σύντροφός της, έξω από το Σιδηρόκαστρο Σερρών. Όπως ο ίδιος είχε πει σε συγγενείς και φίλους, έψαχνε για ένα σημάδι ζωής της νεαρής γυναίκας. Οι έρευνες που ακολούθησαν δεν οδήγησαν στους δράστες…

O εντοπισμός του πτώματος

Πριν από λίγες μέρες, στις 19 Οκτωβρίου, μια ομάδα τοπογράφων εντοπίζει ένα μακάβριο εύρημα στο δάσος του Σέιχ Σου. Σε μία χαράδρα, βάθους περίπου 20 μέτρων, ήταν πεταμένο το πτώμα μιας γυναίκας. Η ιατροδικαστική εξέταση, έδειξε σε πρώτη φάση αρκετά κοινά στοιχεία με την αγνοούμενη μητέρα… Σύμφωνα με όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της αλλά και ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα, το πτώμα εκτιμάται ότι ανήκει σε γυναίκα ηλικίας ως 35 ετών, το ύψος 1.70μ ενώ το μέγεθος παπουτσιού ταιριάζει με αυτό της αγνοούμενης. Ωστόσο οι συγγενείς της Όλγας εκφράζουν κάποιες αντιρρήσεις σε ό,τι αφορά τα ρούχα. Η κοπέλα στην οποία ανήκει το πτώμα φορούσε ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, μία πολύ φαρδιά φούστα και μποτάκια. Ρούχα που δεν ταιριάζουν με το σωματότυπο της 31χρονης.

Τον γρίφο αναμένεται να λύσει σε λίγες μέρες η εξέταση DNA. Έχουν ήδη παρθεί κάποιες τρίχες από το σπίτι της Όλγας και δόντια από το κρανίο του πτώματος. Μέσα σε 10 ημέρες θα έχουν βγει τα αποτελέσματα.

Ο μάρτυρας κλειδί

Ένας κάτοικος της περιοχής υποστηρίζει πως για έναν ολόκληρο μήνα προτού εξαφανιστούν τα ίχνη της 31χρονης περνούσε συνέχεια από τη γειτονιά της ένα αυτοκίνητο τύπου Opel με τρεις επιβάτες. Την τελευταία φορά που είδε το αυτοκίνητο, τα άτομα μέσα ήταν 4. Ανάμεσά τους και μια γυναίκα. Ίσως και να ήταν η Όλγα.

Read More

And More