Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι του Χόλιγουντ!

Βροχή “πέφτουν” οι χωρισμοί τον τελευταίο καιρό στο χώρο της showbiz. Μετά το ξαφνικό τέλος, στο γάμο της Eva Longoria, της Courtney Cox και της Adriana Sklenarikova, έρχεται να προστεθεί και ο χωρισμός της Renee Zellweger με τον αγαπημένο της Bradley Cooper.

Μετά από 2 χρόνια σχέσης και αφοσίωσης ο πρωταγωνιστής του “Hangover” και η βραβευμένη με Oscar, Renee φαίνεται πως ρίχνουν αυλαία στο δεσμό τους. Αν και καμιά πλευρά δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμη, σύμφωνα με το “Us Magazine”, πηγές από το κοντινό περιβάλλον των ηθοποιόν επιβεβαιώνουν την είδηση του χωρισμού τους.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από έξι χρόνια στο πλατό της ταινίας “Case 39” και το καλοκαίρι του 2009 έγιναν ζευγάρι. Και οι δύο μόλις είχαν πάρει διαζύγιο μετά από σύντομους γάμους που δεν κράτησαν πάνω από έξι μήνες.
Το ζευγάρι κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση του και οι δυο ηθοποιοί είχαν ελάχιστες κοινές εμφανίσεις. Η σχέση τους είχε επιβεβαιωθεί τον Ιούλιο του 2009 όταν τους είχαν φωτογραφήσει να τρώνε μαζί στην Νέα Υόρκη.

Read More

And More