Το “Big Brother” επιστρέφει τον Οκτώβρη!

Το “Big Brother” μετά την τεράστια επιτυχία του επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη. Η απόλυτη περιπέτεια ξεκινά τον Οκτώμβρη στον Alpha.

Το παγκόσμιο φαινόμενο που είχε καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό αναμένεται να επιστρέψει ανανεωμένο, περιπετειώδες, απρόβλεπτο και ανατρεπτικό. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα reality show όλων των εποχών, που έχει κάνει τεράστια επιτυχία σε πάνω από 70 χώρες. Δεν ήταν άλλωστε, λίγοι εκείνοι που το 2002 άλλαξαν τη χρονιά βλέποτας τον Πρόδρομο και τον Τσάκα να διεκδικούν την πρωτιά στο “Big Brother” του Ant1.

Οι 14 παίκτες που θα μπούν στο παιχνίδι, μέσα σε 12 εβδομάδες, θα διεκδικήσουν μέχρι 200.000 ευρώ! Η απόλυτη περιπέτεια αρχίζει τον Οκτώβριο στον Alpha! Άνθρωποι που μετρούν τις δυνάμεις και τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους με κέρδος εκτός από το χρηματικό έπαθλο, μια μοναδική διαδρομή 12 εβδομάδων πλούσια σε δράση, ανταγωνισμό, αγωνία, συγκίνηση και έντονα συναισθήματα!

Το Big Brother 2010 θα είναι εντελώς διαφορετικό από ότι έχετε δει μέχρι τώρα! Ένα ξεχωριστό “Big Brother”, γεμάτο περιπέτειες και μυστικά!

Read More

And More