Το όνειρο που χάθηκε στους καπνούς…

Το όνειρο που χάθηκε στους καπνούς… | tlife.gr

Η 35χρονη Βιβή Ζούλια ήταν μία χαμογελαστή γυναίκα, γεμάτη αγάπη και αισιοδοξία για το μέλλον. Σε τρεις μήνες επρόκειτο να παντρευτεί τον αγαπημένο της Νίκο που δούλευαν μαζί στην Marfin. Την ημέρα των επεισοδιών ο Νίκος είχε τριήμερη άδεια. Η Βιβή όμως πήγε κανονικά στην δουλειά της με την σκέψη ότι στο σχόλασμα θα βρεθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Αντί για τον Νίκο όμως, την »αγκάλιασαν» οι καπνοί.

Ήταν μία κοπέλα γεμάτη όνειρα. Ήθελε να παντρευτεί, να φτιάξει την δική της οικογένεια και να κάνει πολλά παιδιά. Τίποτα από αυτά όμως δεν θα γίνει. Γιατί έτσι το αποφάσισαν κάποιοι που έριξαν τις μολότοφ και οδήγησαν τέσσερις ψυχές στον θάνατο.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σκόπευε να πάει στην γενέτειρα της, την Μήλο για να περάσει λίγες ευχάριστες στιγμές με τους δικούς της. Αυτό όμως δεν θα γίνει. Η Βιβή πάντα αγωνιζόταν για την ζωή της δεν βρήκε τίποτα έτοιμο. Έτσι πάλεψε και στο τέλος. Όταν η τράπεζα τυλίχθηκε στις φλόγες, η Βιβή έτρεξε, αγωνίστηκε, κατάφερε και βγήκε στο μπαλκόνι. Εκεί τα μάτια της είδαν τον κόσμο για τελευταία φορά.

Η Βιβή αναπαύθηκε εν ειρήνη στο κοιμητήριο του Αμαρουσίου. Όλοι υποστήριξαν πως θα τους λείψει το χαμόγελό της. Η μητέρα της απαρηγόρητη έκλαιγε και φώναζε πως δεν ήθελε να ΄δει την κόρη της νυφούλα με αυτόν τον τρόπο. Ήθελε να την δει στην Εκκλησία στο πλευρό του Νίκου, όρθια και χαμογελαστή.

Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ. Όλα αυτά ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Ένα όνειρο που χάθηκε στους καπνούς…

Η χαροκαμμένη μάνα.

Η αδικοχαμένη Βιβή Ζούλια

READ more