Το σχόλιο της Γερμανού για τις φωτογραφίες της Μενεγάκη

Το σχόλιο της Γερμανού για τις φωτογραφίες της Μενεγάκη | tlife.gr

Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με το φημολογούμενο «τρίτο πρόσωπο» Ματέο Παντζόπουλο, που κυκλοφόρησαν σήμερα, έχουν αποτελέσει επίκεντρο συζητήσεων επί συζητήσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

Η Ναταλία Γερμανού, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Έτσι λοιπόν μέσω του TWITTER ευχαριστεί θερμά την Ελένη Μενεγάκη που εξαιτίας της πια δεν ασχολούνται με εκείνη και την κόντρα της με την Ρούλα Κορομηλά.

Συγκεκριμένα γράφει : «Να ‘ναι καλά το Ελενάκι μου (αλήθεια το λέω) που έγινε πάλι talk of the town και δεν ασχολούνται πια με την δήθεν κόντρα μου με την Ρούλα»

Απαντώντας σε ερώτηση θαυμαστή της συμπληρώνει: «Όχι μωρέ, καλύτερα νέος έρωτας στην πόλη παρά ψεύτικες κρίσεις σε ένα κανάλι»

Δώρο Θεού λοιπόν για την Ναταλία Γερμανού οι συγκεκριμένες φωτογράφιες, καθώς όπως πιστεύει πια δεν θα ασχολούνται μαζί της και την φημολογούμενη κόντρα της με την Ρούλα Κορομηλά. Σίγουρα πάντως οι νέες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη θα συζητηθούν για αρκετό καιρό ακόμα. Και όσοι δεν τις έχετε δει ακόμα , μπορείτε να τις δείτε εδώ.

READ more