Το θρίλερ με την απαγωγή της κόρης του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων – “Σημάδευαν με όπλο το παιδί μου”

Ώρες αγωνίας πέρασε η οικογένεια του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων, όταν άγνωστοι απήγαγαν την 22χρονη κόρη του Νίκου Γκόντα. Για 72 ώρες η κοπέλα έζησε εφιαλτικές στιγμές. “Ευγνωμονώ το Θεό που είναι καλά το παιδί μου”, είπε γεμάτος συγκίνηση ο πρώην δήμαρχος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Οι απαγωγείς είχαν σχεδιάσει εδώ και δυο μήνες την αρπαγή και την ομηρία της 22χρονης Σοφίας και είχαν πάει στην Καστοριά που σπούδαζε. Οι τρεις δράστες προσποιήθηκαν πως είναι υπάλληλοι μεταφορικής εταιρείας και τηλεφώνησαν στην κοπέλα, κάνοντας την να βγει από το σπίτι. Οι τρεις δράστες την απείλησαν με όπλο και την οδήγησαν στο χωριό Σταυράκι έξω από τα Ιωάννινα.

Λίγο αργότερα τηλεφώνησαν στον πατέρα της και του ζήτησαν 4.000.000 ευρώ για να ελευθερώσουν την κόρη του, αλλιώς θα την σκότωναν. Ο πατέρας της κοπέλας ειδοποίησε την αστυνομία και ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς. Έτσι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου παραδώθηκαν τα λύτρα που άγγιζαν τελικά το ποσό των 43.000 ευρώ και μετά την απελευθέρωση της κοπέλας και έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση των ΕΚΑΜ έγινε η σύλληψη των δραστών.
“Εύχομαι κανένας γονιός στον κόσμο να μην ζήσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησα… Να ξέρεις ότι σημαδεύουν το παιδί σου με ένα πιστόλι στον κρόταφο και να βρίσκεις τη δύναμη να συζητήσεις με τους κακοποιούς”, είπε ο πατέρας της κοπέλας και πρόσθεσε: “Παρά τον αρχικό τρόμο, βρήκα την ψυχραιμία να μιλήσω με τους απαγωγείς, γιατί με βοήθησε ο Θεός. Η κόρη μου στάθηκε παλικάρι”.

Read More

And More