To “Χ Factor” τα έσπασε στους Onirama [pics]

Πρεμιέρα έκαναν οι Onirama το περασμένο Σάββατο με τον Χρήστο Κυριαζή, τους Stereo Soul και τον Alex Leon. Η επιστροφή του αγαπημένου τραγουδοποιού στη σκηνή έπειτα από 20 χρόναι απουσίας γνώρισε θερμή υποδοχή από τους θαμώνες του Anodos. Την βραδιά εκτός από τον κόσμο απόλαυσαν ιδιαίτερα και οι συντελεστές της αφού ανάμεσά τους υπάρχει δυνατή χημεία.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
για να δεις όλα όσα έγινα στην πρεμιέρα

Οι Stereo Soul άλλωστε έχουν εμφανιστεί ξανά σε live με το δυναμικό συγκρότημα και ετοίμασαν μαζί τους το νέο τους τραγούδι. Ο Bradley και ο Πάνος διασκέυασαν την επιτυχία “Οι φόβοι του πρίγκιπα” και συμμετέχει στο κομμάτι και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο coach τους στο X Factor συνεχίζει να έχει συμβουλευτικό ρόλο στην πορεία τους.

Το βράδυ της πρεμιέρας όμως υπήρχαν ανάμεσα στους θαμώνες κι άλλα αγαπημένα μας πρόσωπα από το talent show του ΣΚΑΙ. Με το πρόγραμμα διασκέδασε ο νικητής του παιχνιδιού, Ανδρέας Λέοντας. O νεαρός τραγουδιστής, που έχει κυκλοφορήσει το πρώτο του single, δεν αρνήθηκε την πρόσκληση του frontman των Onirama να πει ένα τραγούδι.

Το TLIFE ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη στιγμή όπως και την παρουσία της Τάνιας Μπρεάζου που τραγούδησε στη συνέχεια μαζί με τους Stereo Soul.

Read More

And More