Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας. Νοσηλεύεται στην εντατική

Στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ νοσηλεύεται ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας μετά από τροχαίο ατύχημα. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη αν και δεν υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες.

O νεαρός ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σήριαλ “Βασιλιάδες”, τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα στην Αττική οδό, στις 9.06 το πρωί της Κυριακής. Το smart του ηθοποιού ήταν σταματημένο στη δεξιά λωρίδα της Αττικής οδού στο 33,6 χιλιόμετρο στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που είχε σταματήσει. Αν δηλαδή επρόκειτο για βλάβη ή για κάτι άλλο. Όχημα που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του ηθοποιού με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και τη μεταφορά του στο ΚΑΤ.

Το TLIFE επικοινώνησε με το νοσοκομείο αλλά και με την ηθοποιό Αγγελική Δαλιάνη με την οποία συνεργάζεται ο Τόμας για την εκπομπή Dr. Cook. “Eίμαι πολύ ταραγμένη δυστυχώς ο Τόμας είχε ένα τροχαίο ατύχημα και είναι στο νοσοκομείο. Είχαμε σήμερα γύρισμα και είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι. Και γω είμαι στα τηλέφωνα για να μάθω περισσότερα” μας είπε η ηθοποιός.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά

Read More

And More