Τσιμτσιλή: »Με πείραξε που δεν με κάλεσε στο γάμο της η Β.Λόη»

Τσιμτσιλή: »Με πείραξε που δεν με κάλεσε στο γάμο της η Β.Λόη» | tlife.gr

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη της στο Happy radio, μίλησε για την σχέση της, με την Βάσια Λόη. Οι φήμες θέλουν τις δύο παρουσιάστριες να είναι στα μαχαίρια. Όλα ξεκίνησαν όταν η Σταματίνα δεν έλαβε προσκλητήριο για το γάμο της Βάσιας. Η ίδια δήλωσε πως δεν το περίμενε να μείνει ακάλεστη, αλλά και ότι δεν κρατάει κακία, αφού δεν ήταν και κολλητές.

»Αυτή η κόντρα έχει γίνει σαν τα »Μυστικά της Εδέμ».Εγώ δεν έχω κόντρα με κανέναν. Καταλαβαίνω ότι έγινε μια ολόκληρη κουβέντα από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι δεν προσκλήθηκα στον γάμο της, το κατανοώ αλλά δεν μπορούμε να είμαστε όλοι φίλοι στην τηλεόραση» είπε η Σταματίνα.

Και συνέχισε λέγοντας: »Δεν είμαστε φίλες. Το κορίτσι προφανώς ήθελε να έχει τις φίλες της. Το σέβομαι και δεν έχω πρόβλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα, στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή, η Βάσια Λόη είχε δώσει την δική της απάντηση, για το λόγο που κάποιοι έμειναν απρόσκλητοι στο γάμο της.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια του Alter δεν έκρυψε ότι ενοχλήθηκε λίγο, που δεν έλαβε ποτέ προσκλητήριο. »Δεν σου κρύβω ότι μέσα μου ένα κομμάτι περίμενε ότι ίσως να έπαιρνα προσκλητήριο κοινωνικα, όχι φιλικά, γιατί δεν είμαστε φίλες, ότι ίσως να λάμβανα πρόσκληση από την στιγμή που δουλεύουμε στο ίδιο σταθμό» είπε.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη της Σ.Τσιμτσιλή:

READ more