Τζένη Μπαλατσινού: Απλά υπέροχη! Μάθε το γιατί…

Απλά υπέροχη… Αυτές ήταν οι δύο λέξεις που μου ήρθαν αμέσως στο μυαλό, όταν προχθές το βράδυ έπεσα επάνω στο brand-new διαφημιστικό τρέιλερ που ξεκίνησε να προβάλλει ο ΑΝΤ1, προκειμένου να μας ενημερώσει για το νέο τηλεοπτικό προιόν που θα ξεκινήσει να φιλοξενεί από αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρόγραμμά του.

Ο σχετικός πρόλογος έγινε για το… χατίρι της Τζένης Μπαλατσινού. Η Τζένη μαζί με το “Jenny-Jenny” της άφησαν πίσω τους το Mega και πλέον ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου, απ ΄όπου και από το Σάββατο θα μας κλεινουν πονηρά το μάτι!

Ετσι, ως είθιστε το κανάλι έχει βγάλει στον αέρα το διαφημιστικό τρειλεράκι της εκπομπής! Ενα τρέιλερ και απλό, αλλά και… απλά υπέροχο. Ενα τρέιλερ το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη λατρεμένη σε όλους “Μάγισσα” ή αν προτιμάς… “Bewitched”, το οποίο και κατάφερε να είναι μακράν το καλύτερο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ναι, είναι καλύτερο ακόμα κι από το τρέιλερ της Φαίης Σκορδά, γιατί είναι πιο μίνιμαλ, πιο άμεσο, πιο ζεστό, πιο οικείο, πιο cozy, πως το λένε; Κι ας μην φαντάζει τόσο… υπερπαραγωγή!

Είναι ένα τρέιλερ απίστευτα γλυκό, γρήγορο, έξυπνο, που σου φτιάχνει την διάθεση μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Είναι ένα τρέιλερ που μοιάζει με… λιακάδα!!! Και κυρίως; Είναι ένα τρέιλερ καλαίσθητο! Ναι, γιατί μπορεί να χωρέσει και η αισθητική στην ελληνική τηλεόραση – σου το έχω ξανά πει άλλωστε – και να μην αφήνει ελεύθερο το πεδίο να κάνουν πάρτι η κακογουστιά και η τρασαδούρα!

Φυσικά σε αυτό πρωταγωνιστεί πιο όμορφη από ποτέ η Τζένη. Εχοντας πιάσει μια ψηλή κοτσίδα τα μαλλιά της
και ακολουθώντας ένα απίστευτα λιτό και παράλληλα σικ outfit, κλέβει όλα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, ενώ με μεγάλη άνεση σε κάνει να πιστεύεις πως αυτή είναι η πασίγνωστη “Μαγισσούλα” που έχει γράψει την δική της ιστορία στο παγκόμιο βιβλίο της 7ης Τέχνης!

Ναι, δεν έχει να της ζηλέψει απολύτως τίποτα… Ανοιγοκλείνει με τόσο σκέρτσο τα ματάκια της και κουνάει τόσο χαριτωμένα την μυτούλα της, που μοιάζει να το έκανε… πάντα!

Μήπως τελικά λίγα δευτερόλεπτα μαγείας, ρομαντισμού και αθώοτητας φτάνουν για να μας κάνουν κάθε μέρα να αισθανθούμε καλύτερα όταν επιστρέφουμε στο σπίτι;

Και επειδή το έφερε η κουβέντα, μήπως θα πρέπει να φροντίζουμε σε καθημερινή βάση να ανακαλύπτουμε και να κάνουμε πράγματα που μας… μαλακώνουν λίγο την ψυχούλα μας;

Και αυτό μπορεί να είναι από το να μαγειρέψουμε την αγαπημένη μας συνταγή, μέχρι το να ακούσουμε ένα υπέροχο τραγούδι, να διαβάσουμε ένα συναρπαστικό βιβλίο, να δούμε μία ταινία που στο παρελθόν έχουμε λατρέψει και βρίσκεται στην ταινιοθήκη μας, να κυληστούμε κάτω με τα παιδιά μας, να κάνουμε μία ζεστή αγκαλιά και να κλείσουμε για λίγο τα μάτια, με τον συντροφό μας.

Ας πατήσουμε λίγο… mute στην καθημερινότητα και δεν θα χάσουμε. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε, είμαι σίγουρη!

ΥΓ: Το “Jenny-Jenny” κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας μέσα από τον ΑΝΤ1, αύριο στις 10.00 το πρωί και υπόσχεται να μας κεράσει το πιο φρέσκο κι αρωματικό, πρωινό καφεδάκι… Ποια είναι η πρώτη καλεσμένη της Τζένης; Η Πέγκυ Ζήνα.


Read More

And More