Τζένη Μπαλατσινού: Επέστρεψε ανανεωμένη και με νέα δεδομένα στη ζωή της!

Αυτό το καλοκαίρι ήταν σίγουρα διαφορετικό από τα άλλα για τη Τζένη Μπαλατσινού. Γεμάτο συναισθήματα και νέες εμπειρίες που την κάνουν να έχει επιστρέψει πιο ώριμη και κατασταλαγμένη στα επαγγελματικά της.

Η παρουσιάστρια του Mega θα μας ξεναγεί και φέτος μέσα από τη μικρή οθόνη σε ενδιαφέρουσες ιστορίες και θέματα. Μέσα από το “Jenny Jenny” και με τη συμβολή της νέας της ομάδας θα μας μεταφέρει, από αυτό το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, σε μια διαφορετική πλευρά της ζωής.


Κάνοντας αυτό που ξέρει καλά να κάνει αλλά έχοντας αυτή τη σεζόν περισσότερη όρεξη και ενέργεια. Η ίδια μεσα από τα social media καλεί τους τηλεθεατές να χαλαρώσουν, να μαγειρέψουν, να μιλήσουν για μόδα, για ομορφιά, για τεχνολογία, για σχέσεις, για παιδιά, για κατοικίδια, για ταξίδια, για άθληση, για διατροφή…

Αύριο μην ξεχάσετε να βάλετε ξυπνητήρι …! 12.00 -14.00 συντονιστείτε στο @megatvcom για την πρώτη εκπομπή του @jennyjennymega ! #jennyjenny #mega1516 #jennygr

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JennyGr Team (@jennygr_team) στις


Μαζί της στην τηλεοπτική επιστροφή είναι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Έλενα Παπασταύρου, o Γιώργος Τσούλης και η Αμαλία Κυπαρίσση. Μια ομάδα που ήδη έχει δέσει και έχει χαρεί όλη τη διαδιακασία της προετοιμασίας μέχρι τη σημερινή πρεμιέρα.


Εκτός από τη νέα ομάδα όμως, η Τζένη έχει κι άλλα νέα δεδομένα στη ζωή της. Στην προσωπική. Κι αυτά έγιναν γνωστά χωρίς να το θέλει εκείνη αλλά δεν έχει πια κανένα λόγο να το κρύβει αφού η σχέση της με τον Αντρέα Παππά μετρά αρκετούς μήνες.


Ο έρωτας της είναι κάτι που την έχει αναζωογονήσει και την έχει κάνει να χαμογελά πλατιά. Ακόμα και τις στιγμές που της λείπει η μεγάλη της κόρη που πλέον σπουδάζει στο εξωτερικό. Δες εδώ!

Μια μέρα πριν από την πρεμιέρα της, η Τζένη βρέθηκε στην πρεμιέρα του “Billy Elliot The Musical” και έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή της.

Read More

And More