Τζένη Μπαλατσινού: Με ποια ισχυρή κυρία της τηλεόρασης αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της;

Αναμφισβήτητα η περσινή χρονιά ήταν η χρονιά της… Αναμφισβήτητα η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη τηλεοπτική στιγμή της… Ο λόγος; Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία κατάφερε πέρσι μέσα από την συχνότητα του Mega με το υπέροχο “Jenny-Jenny” της να κλέψει και ποσοστά τηλεθέασης, αλλά και τις εντυπώσεις!

Η Τζένη στήνοντας γύρω της μία υπέροχη ομάδα, η οποία κατόρθωσε να λειτουργήσει αρμονικά – παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στο κανάλι, αφού είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος – δημιούργησε ένα υπέροχο τηλεοπτικό μαγκαζίνο, το οποίο παρά τον έντονο χορηγικό του χαρακτήρα, “ξεφυλλιζόταν” ευχάριστα.

Ναι, το “Jenny-Jenny” δεν ήταν μία απλή διεκπαιρέωση των διαφημιστικών υποχρεώσεων του καναλιού. Ηταν μία cozy, ζεστή, πολύχρωμη εκπομπή που κατάφερε να στρέψει επάνω της όλα τα βλέμματα. Και το κυριότερο; Το “Jenny-Jenny” ήταν μία καλαίσθητη εκπομπή, που ήρθε στους δέκτες μας για να μας αποδείξει πως το… γούστο και η καλαισθησία χωρούν στην ελληνική τηλεόραση. Στην ελληνική τηλεόραση που συνήθως κάνουν πάρτι στο ψυχαγωγικό τομέα, το… κιτς και το… trash!

Αλλωστε, όλοι αυτοί είναι και οι λόγοι – μαζί βεβαίως-βεβαίως και με τους χορηγούς – που το συγκεκριμένο πρόγραμμα αυτό το χειμώνα θα βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του ΑΝΤ1.

Όπως και πέρσι το “Jenny-Jenny” θα βγαίνει στον αέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή ή 11.00 το πρωί με 1.00 το μεσημέρι ή 12.00 με 2.00 το μεσημέρι. Σε αυτό το νέο της τηλεοπτικό βήμα η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με ακόμα μία ισχυρή τηλεοπτική κυρία.

Και η κυρία αυτή δεν είναι άλλη από την Αγγελική Γιαννακοπούλου. Πρόκειται γι ΄αυτό το κορίτσι που έχτισε για χρόνια ολόκληρα παρουσιαστές και παρουσιαστές στο Mega, βάζοντας την υπογραφή της στην αρχισυνταξία σχεδόν όλων των πρωινάδικων που στήθηκαν εκεί.

(Εδώ βλέπουμε την Αγγελική σε… δράση, στο κοντρόλ του “Πρωινού Mou” μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά…)

Η έμπειρη, λοιπόν, Αγγελική αναλαμβάνει το τιμόνι του “Jenny-Jenny”, πανέτοιμη κι αυτή να ξεκινήσει το επόμενο, νέο ταξίδι της τηλεοπτικής της πορείας.

Αλλωστε, η Αγγελική και η Τζένη είχαν συνεργαστεί άψογα, όταν η Τζένη βρέθηκε στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού, δίπλα στο Πέτρο Κωστόπουλο.

Κατά τα άλλα; Η προετοιμασία της εκπομπής έχει ξεκινήσει και γίνεται με πυρετώδεις ρυθμούς, με στόχο να μπορέσει να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας στα μέσα του Οκτώβρη.

Read More

And More