Τζένη Μπαλατσινού: Όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια του “Jenny Jenny”!

Η νέα αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου έχει γίνει η εκπομπή “Jenny Jenny” με την Τζένη Μπαλατσινού και όλοι περιμένουμε πώς και πώς ό,τι νέο ετοιμάζουν οι συνεργάτες της πιο όμορφης παρέας. Η παρουσιάστρια του Mega αυτό το διήμερο υποδέχεται στο πιο ζεστό σπίτι της τηλεόρασης τρία αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.
Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, ο Φώτης Σεργουλόπουλος καταφθάνει στο σπίτι και μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, για τον γιο του, μοιράζεται μαζί μας το τραγούδι που του λέει τα βράδια και αποκαλύπτει τον όρκο που είχαν δώσει με τη Μαρία Μπακοδήμου πριν από 18 χρόνια.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου ο Λευτέρης Ελευθερίου έρχεται στο σπίτι της Τζένης και αναστατώνει τους πάντες. Παίζει κιθάρα, τραγουδά και υποδύεται ήρωες από τα παραμύθια που λέει στα παιδιά του! Ενώ, η Τζένη συναντά τη Σοφία Βογιατζάκη σε έναν χώρο ομορφιάς όπου χαλαρώνουν και τα λένε.

Τι έγινε, όμως, πίσω από τις κάμερες; το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια και σου εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα. Τι συζητά η Τζένη στα διαλείμματα με την παρέα της; Γιατί “πειράζει” τον Φώτη Σεργουλόπουλο; Πώς είναι όταν μπαίνει στην κούζίνα για να μαγειρέψει;

Δες όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες:

Read More

And More