Τζένη Μπαλατσινού: Όταν έγινε νονά 28 χρόνια πριν! Βάφτισε το μωρό γνωστού ζευγαριού! Φωτογραφίες

Ήταν το φθινόπωρο του 1992, όταν η νεαρή εστεμμένη Τζένη Μπαλατσινού έγινε νονά! Η Τζένη που σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο το γιο της, καρπό του έρωτα και του γάμου της με τον υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια, είχε βαφτίσει το παιδί γνωστού ζευγαριού της showbiz!

Η Τζένη πριν δυο χρονια από αυτές τις φωτογραφίες είχε εκλεγεί Σταρ Ελλάς και ένα χρόνο πριν Μις Παγκόσμιος Τουρισμός. Ο γνωστός φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας, δημοσίευσε μέσα από το σπάνιο αρχείο του, φωτογραφίες της νονάς Τζένη από τη βάπτιση. Η Τζένη είχε βαπτίσει το παιδί του Νίκου Κουντουρά, εκδότη και αδελφού της Έλενας Κουντουρά, και του γνωστού μοντέλου, Ξένιας Πανταζή.

Η Τζένη φορώντας ένα κίτρινο σατέν φόρεμα, με ελαφρύ μακιγιάζ και καστανόξανθα μαλλιά, μέχρι τους ώμους ήταν απλά πανέμορφη!

“Throwback απο το φθινόπωρο του 1992 οταν η μόλις πριν δυο χρονια εκλεγμένη σταρ ελλας και πριν ενα χρόνο σε διεθνή καλλιστεία με τίτλο μις παγκοσμιος τουρισμος Τζενη μπαλατσινου βάφτισε την κόρη της Ξένιας Πανταζη – σταρ ελλας του 1987 – και του Νικου Κουντουρα στου οποιου το πρακτορειο μοντέλων ανηκε και ειχαν μια αψογη φιλική σχέση . Ωραιες εποχες με καθημερινα πολυ και καλο φωτορεπορταζ” έγραψε ο Νίκος κάτω από τις φωτογραφίες του

Read More

And More