Τζένη Μπαλατσινού: Το γλυκό που την ξετρέλανε! Φωτογραφία

Είναι κούκλα, σέξι και fit… Και παρόλο που αγαπά την ισορροπημένη διατροφή και την γυμναστική υπάρχουν στιγμές που η Τζένη Μπαλατσινού δεν θα πει όχι σε ένα λαχταριστό γλυκό. Βλέπεις η μαγειρική είναι μέσα στις αγαπημένες της ασχολίες και συχνά πυκνά πειραματίζεται με νέες γεύσεις.
Όταν ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Πέτρο Κωστόπουλο συναγωνίζονταν στην κουζίνα (μαγειρεύουν και οι δυο πολύ καλά) και τώρα συνεχίζει να ετοιμάζει αγαπημένα φαγητά και γλυκά για τα παιδιά και τους φίλους της. Και όπως καταλαβαίνεις η στήλη της μαγειρικής με τον σεφ Γιώργο Τσούλη στην εκπομπή Jenny Jenny είναι η… αγαπημένη της!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο σεφ έφτιαξε λαχταριστά donuts που εξαφανίστηκαν σε χρόνο dt, ενώ στο γύρισμα για τις επόμενες εκπομπές ετοίμασε μια λαχταριστή τούρτα με cranberries. Η Τζένη, μάλιστα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο γλυκό πειρασμό και άρχισε να τρέχει με την τούρτα στα χέρια.
Δες και εσύ:

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο #jennyjenny η πιο νόστιμη τούρτα με cranberries που έχετε δοκιμάσει δια χειρός @giorgos_tsoulis @jennygr

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MegaTv (@megatvcom) στις

Μόλις τα φάγαμε.. Η εικόνα είναι παρελθόν.. Σε ευχαριστώ @giorgos_tsoulis Βρείτε τη συνταγή στο σημερινό @jennyjennymega @megatvcom

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenny Balatsinou (@jennygr) στις

Read More

And More