Τζώνη Καλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά: Είναι αχώριστοι! [pics]

Τζώνη Καλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά: Είναι αχώριστοι! [pics] | tlife.gr

Μπορεί να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, ο Τζώνη Καλημέρης όμως και η Χριστίνα Κοντοβά είναι αχώριστοι και δεν το κρύβουν. Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με κάθε επίσημη εμφάνισή τους να γίνεται το talk of the town.

Αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε μια από τις κοινές εξόδους του στο θέατρο Αθηνών και την έναρξη της δεύτερης χρονιάς παραστάσεων του «Φάρου» του Κόνορ Μακφέρσον σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Η παράσταση με πρωταγωνιστές τους: Αιμίλιο Χειλάκη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Νίκο Ψαρρά, Προμηθέα Αλειφερόπουλο και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αγαπήθηκε πολύ την περασμένη χρονιά και για μια ακόμη θεατρική σεζόν σήκωσε αυλαία και ετοιμάζεται να μας καθηλώσει.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Παραμονή Χριστουγέννων, στο υπόγειο ενός σπιτιού, σ’ έναν παραθαλλάσιο οικισμό στα βόρεια του Δουβλίνου, ενώ έξω μαίνεται η καταιγίδα, τέσσερεις φίλοι κι ένας μυστηριώδης ξένος θα περάσουν τη νύχτα γιορτάζοντας με τον τρόπο που ξέρουν: παίζοντας χαρτιά και πίνοντας.

Ο Σάρκυ έχει επιστρέψει μετά από καιρό, για να προσέχει τον Ρίτσαρντ, τον μεγαλύτερο αδελφό του, που τυφλώθηκε πρόσφατα. Στη γιορτινή βραδιά είναι μαζί τους ο Ιβάν κι ο Νίκυ, φίλοι αδελφικοί, στο ποτό και τις αποτυχίες της ζωής. Κι ένας ακόμη απρόσκλητος επισκέπτης, ο κύριος Λόκχαρτ, που κανείς δεν τον γνωρίζει, ενώ εκείνος μοιάζει να γνωρίζει πολλά.

Ενώ η νύχτα βαθαίνει κι η καταιγίδα θριαμβεύει, οι πέντε άντρες θα παίξουν μέχρι το τέλος, ποντάροντας όλο και περισσότερα: μια πιθανότητα να ξεφύγουν απ’ το παρελθόν τους. Και μια τελευταία ευκαιρία να σώσουν την ψυχή τους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more