Βαρύ πένθος για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη – Ραγίζει καρδιές το μήνυμά του [pics]

Ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης προχώρησε σε μια τραγική αποκάλυψη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχασε χθες τον πολυαγαπημένο του πατέρα και βυθίστηκε σε ανείπωτη θλίψη. Ο πατέρας του Στέφανου, ο οποίος μάλιστα ήταν ποιητής και έγραφε ποιήματα, έφυγε το Σάββατο από τη ζωή και ο γιος του ράγισε καρδιές με τα συγκινητικά λόγια που μοιράστηκε στα social media.

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα, πατέρα μου. Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου.

Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθεί σύντομα και θα μείνει ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, δημοσιεύοντας ένα ποίημα του πατέρα του.

Read More

And More