Βασίλης Γκουρούσης: Ο φαναρτζής που έγινε θεατρικός παραγωγός – Με ποιους ηθοποιούς συνεργάστηκε

Η γοητευτική αισθητικός και ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής Τέτα Καμπουρέλη και ο επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης είναι μαζί σχεδόν τριάντα χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά – τον Χρήστο, τον Παναγιώτη και τον Αλέξη – αλλά και τρία εγγόνια!

Διάβασε επίσης: Tέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Ο έρωτας με την πρώτη ματιά, η παραδοσιακή πρόταση γάμου και η κρίση

Ο Βασίλης Γκουρούσης, ως θεατρικός παραγωγός βρίσκεται μέσα στον χώρο. Ξεκίνησε από την Καισαριανή ως φαναρτζής – έτσι γνώρισε και τη γυναίκα της ζωής του και με τα χρόνια ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις. Εκτός από το δικό του καφέ και τη δική του σχολή χορού, μέχρι και σήμερα βρίσκεται στη διαχείριση του κέντρου αισθητικής της συζύγου του σε όλη την Αθήνα.

Οι υπόλοιπες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, τον οδήγησαν ξαφνικά το 2017 να ασχοληθεί και με την θεατρική παραγωγή. 

Όπως είχε παραδεχτεί σε κοινή συνέντευξή του στο «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη, η πρώτη του δουλειά στο θέατρο, ήταν η μαύρη κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αϊβάζη. «Ο Κύκλος», όπως λεγόταν η παράσταση, ήταν η αφορμή για να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει στο θέατρο ο Τούρκος σουπερ σταρ, Μπουράκ Χακί.

Από την πρεμιέρα της παράστασης “Ο Κύκλος”.

Ο Βασίλης Γκουρούσης υπήρξε παραγωγός και στο θέατρο Χυτήριο, στην επίμαχη παράσταση “Πετάει – Πετάει”, με πρωταγωνιστές τον Μάνο Παπαγιάννη, τη Σοφία Παυλίδου, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και άλλοι.

Διάβασε επίσης: Βασίλης Γκουρούσης: Όσα πρέπει να ξέρεις για τον 58χρονο σύζυγο της Τέτας Καμπουρέλη

Το ζευγάρι έδινε το παρών και σε πολλές θεατρικές πρεμιέρες. 

Με την Κλέλια Πανταζή και την Μαρία Μπεκατώρου

Με την Κατερίνα Καραβάτου

Με την Δέσποινα Μοιραράκη και τον Γιάννη Κοντούλη

Με τον Τάκη Ζαχαράτο

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More