Βασίλης Μπουζιώτης: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα, 14 Αυγούστου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον Βασίλη Μπουζιώτη στο Νεκροταφείο του Παπάγου.

Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του. Ο Βασίλης Μπουζιώτης είχε υποβληθεί σε επέμβαση και τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

«Ήταν πολύ αγαπητός και σε προσωπικό επίπεδο, έδινε αγάπη στους φίλους του. Είναι μια ισχυρή απώλεια. Είναι πολλά αυτά που θα θυμάμαι από τον Βασίλη και είναι αμέτρητα. Ήμασταν φίλοι, έχουμε ζήσει πολλά μαζί, σε εξόδους και στα θέατρα. Έχουμε κάνει μαζί εκδρομές βόλτες. Είναι τεράστια η απώλεια του Βασίλη», δήλωσε στο TLIFE ο καλός του φίλος και ηθοποιός, Γιώργος Μπανταδάκης.

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου δε μπορεί να πιστέψει στον χαμό του Βασίλη Μπουζιώτη. “Έχασα έναν πολύ στενό φίλο μου, έναν άνθρωπο με τον οποίο συμπορευόμουν. Ήταν η καθημερινότητά μου. Ήταν ένας έντονος, παθιασμένος άνθρωπος. Δούλευε πάρα πολύ, έψαχνε μονίμως τα “αποκλειστικά”, λάτρευε τη δουλειά του, λάτρευε το θέατρο. Προτεραιότητα στη ζωή του ήταν η μητέρα του, την οποία έχασε πριν από τέσσερα χρόνια” ανέφερε στο TLIFE, μετά τον θάνατό του.

Ποιος ήταν ο Βασίλης Μπουζιώτης:

Ο Βασίλης Μπουζιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο. Εργάστηκε στην «Επικαιρότητα», στο «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», στα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες δούλεψε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη «Real News» ενώ διατηρούσε και την «Απαγορευμένη Ατζέντα» στο enikos.gr.

Read More

And More