Βασίλισσα Ελισάβετ: Συντετριμμένοι οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι – Ξύπνησαν μνήμες από την κηδεία της Νταϊάνα

Μπορεί οι σχέσεις τους να είναι τεταμένες, ωστόσο και σήμερα ο Πρίγκιπας Harry και ο Πρίγκιπας William περπατούν πλάι πλάι, συνοδεύοντας τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ από τα Ανάκτορα του Μπάκινχαμ στο Γουέστμινστερ, όπου και θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 19/9 (την ημέρα της κηδείας της).

Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια τα δύο αδέρφια βρίσκονται ξανά μαζί σε νεκρική πομπή, αφού το 1997 συνόδευσαν τη σορό της πριγκίπισσας Νταϊάνα και σήμερα συνοδεύουν τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ, μαζί με τον πατέρα τους, τον βασιλιά Κάρολο.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, οι πρίγκιπες Harry και William φαίνονται συντετριμμένοι, αποχαιρετώντας την αγαπημένη τους γιαγιά, την μακροβιότερη μονάρχη της Μεγάλης Βρετανίας. Στο πλευρό τους φυσικά βρίσκονται η Kate Middleton και η Meghan Markle.

Δες φωτογραφίες:

O βασιλιάς Κάρολος Γ’ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φορούν επίσημη στρατιωτική στολή, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εκτός από τον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Ανδρέα που φορούν πολιτικά.

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More