Βίκυ Σταμάτη: Από τα πολυτελή σαλόνια της Αρεοπαγίτου… αγνώριστη στο κελί του Δρομοκαΐτειου

Μες στο Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη μέσα από το Δρομοκαΐτειο, όπου κρατείται. Η άλλοτε κομψή κυρία που περπατούσε με άνεση στα πολυτελή σαλόνια της Αρεοπαγίτου στις φωτογραφίες του Πρώτου Θέματος, φαίνεται να είναι καθισμένη στο πάτωμα και κρατά στην αγκαλιά της το λούτρινο του γιου της…
Με αφορμή, αυτές τις φωτογραφίες ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή Μία και την Τατιάνα Στεφανίδου, για τη σημερινή κατάσταση της Βίκυς Σταμάτη.
“Σοκάρει η πραγματικότητα στην οποία ζει η Βίκυ Σταμάτη. Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις… Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, είναι χειρότερα από ότι φαίνεται”, αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος και αναφέρει: “Αν ήταν υγιής κρατούμενη θα είχε εκτίσει την ποινή της. Η κατάσταση της ψυχικής υγείας της, δεν επιτρέπει να της αναθέσουν καμία δουλειά μες στη φυλακή”.
Όσον αφορά στον γιο της (είναι πια 6 χρόνων) και το πόσο συχνά τον βλέπει, δήλωσε: “Στις φυλακές Κορυδαλλού συναντιόταν στον προαύλιο χώρο του κεντρικού καταστήματος και ήταν μικρό παιδί και το ξεγελούσαν. Τώρα δεν μπορούν να το πάνε στο Δρομοκαΐτειο. ΄Όποτε πηγαίνει τα το δει προσπαθούν να το ξεγελάσουν και να μην του μεταφέρουν αυτήν την άσχημη εικόνα”.
Δες το video:

Read More

And More