Βίβιαν Κοντομάρη: Αγνώριστη η Μπέλα της σειράς «Το Σόι σου» μετά την απώλεια πολλών κιλών! [pic]

Η Βιβιαν Κοντομάρη είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της με πολλές συμμετοχές στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έγινε ευρέως γνωστή από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Το σόι σου” , όπου υποδύθηκε την Μπέλα Χαμπέα και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Μετά το οριστικό τέλος της σειράς, η ηθοποιός έκανε μια παύση από την τηλεόραση και την φετινή σεζόν ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση “Η Σκούπα” στο θέατρο Γκλόρια, όπου με τον δικό της μοναδικό τρόπο χαρίζει στιγμές άπειρου γέλιου στο κοινό.

Τους τελευταίους μήνες η εξωτερική εμφάνιση της Βίβιαν έχει αλλάξει πολύ, αφού έχει χάσει πολλά κιλά και πλέον είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Τόσο, μάλιστα, που δεν θυμίζει καθόλου την εικόνα που είχαμε για εκείνη.

Με σωστή διατροφή και εντατική γυμναστική, η αγαπημένη ηθοποιός απέκτησε ένα καλλίγραμμο σώμα, το οποίο θα ζήλευαν ακόμα και γυναίκες πολύ μικρότερές της. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, όπου πόζαρε χαμογελαστή φορώντας ένα μαύρο κολάν, είναι εμφανές το πόσο έχει αλλάξει.

Τα likes και τα σχόλια για το “νέο” κορμί της, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More