Βραδιά με επώνυμους φίλους για τη θεατρική παράσταση “Σκούπα” – Φωτογραφίες

Το βράδυ της Τρίτης, οι συντελεστές της παράστασης “Σκούπα” ετοίμασαν μια βραδιά αφιερωμένη στους φίλους τους. Πολλοί ήταν εκείνοι που φόρεσαν τα καλά τους και βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο θέατρο Γκλόρια, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση και φυσικά να τιμήσουν τους πρωταγωνιστές. Η Σκούπα είναι μια κωμωδία που έχει στο επίκεντρο της την εργαζόμενη γυναίκα. Τη σύγχρονη εργαζόμενη που οφείλει να είναι και συνεπής στην εργασία όσο ένας άντρας αλλά ταυτόχρονα και νοικοκυρά και μητέρα και σύζυγος και ερωμένη.

Σε μια εταιρεία συσκευασίας και εμπορίας νωπών φρούτων εργάζονται πέντε γυναίκες υπάλληλοι και ο προϊστάμενος τους. Η εταιρεία ανήκει στον κύριο Μπουρλά και την σύζυγο του. Είναι μια ελληνική εταιρεία που θαλασσοδέρνεται στα χρόνια της οικονομικής λιτότητας. Υπάλληλοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και ένα αφεντικό, που η “παντοδυναμία” του τον κάνει αυταρχικό και αντιπαθή.

Η κωμωδία αρχίζει όταν μια υπάλληλος καταλαβαίνει ότι το αφεντικό σκέπτεται να “φαλιρίσει” επίτηδες την εταιρεία και να πάρει τα κεφάλαια της, να τα βγάλει στο εξωτερικό και να αφήσει τους πάντες άνεργους. Έτσι αρχίζει ένας μυστικός πόλεμος ανάμεσα στους υπαλλήλους και την εργοδοσία για να ακυρωθούν τα καταστροφικά σχέδια του αφεντικού. Πρώτα απ όλα οι υπάλληλοι πρέπει να μπουν στο γραφείο και στο κομπιούτερ του αφεντικού χωρίς να τις πάρει πρέφα. Γι αυτό το λόγο ρίχνουν υπνωτικό στο ουίσκι του. Αλλά κατά λάθος αυτό το ουίσκι αντί να το πιει το αφεντικό, το πίνει μια υπάλληλος που πέφτει σε λήθαργο. Έτσι αρχίζει μια αλυσίδα από απρόβλεπτες και κωμικές ανατροπές μέχρι τελικής πτώσεως.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν η Σύλβια Δεληκούρα, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Μελέτης Ηλίας, η Βίβιαν Κοντομαρή, η Νίκη Λάμη, η Αντιγόνη Νάκα, η Παρθένα Χοροζίδου και ο Σπύρος Τσεκούρας ενώ την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο θέατρο Γκλόρια και απαθανάτισε όλους τους celebrities που έδωσαν το παρών!

Δες φωτογραφίες:

Νίκη Λάμη – Μαρία Σολωμού

Ευαγγελία Συριοπούλου

Θάνος Κωνσταντάκης-Ρένια Λουιζίδου

Νίκος Παπαδάκης – Έλλη Κοκκίνου

Τόνυ Δημητρίου – Λίνα Καλλέργη

Δημήτρης Μακαλιάς-Κατερίνα Ζαρίφη-Τζόυς Ευείδη-Αντιγόνη Ψυχράμη

Τζόυς Ευείδη-Ανδρέας Κωνσταντινίδης-Χάρης Γρηγορόπουλος

Ελένη Φιλίνη – Μαρία Καβογιάννη

Μελέτης Ηλίας-Δημήτρης Μακαλιάς-Νίκη Λάμη-Αντιγόνη Ψυχράμη

Άννα Πρέλεβιτς-Ιωάννης Παπαπέτρου

Λάκης Γαβαλάς

Τάσος Γιαννόπουλος

Βαλέρια Κουρούπη-Παύλος Χαϊκάλης

Δημήτρης Μαστρόκαλος-Έλλη Κοκκίνου-Στέλιος Κουδουνάρης

Πάνος Σταθακόπουλος-Ρένια Λουιζίδου-Σπύρος Μπιμπίλας

Κώστας Φραγκολιάς-Δώρα Πατσιώτη-Νίκος Παπαδάκης

Μιχάλης Ρέππας-Μαρία Καβογιάννη-Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Χριστίνα Τσάφου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More