Βύρων Βασιλειάδης: Η δύσκολη ζωή του άνδρα που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη

Ο κόσμος του Lifestyle τον γνώρισε μέσα από τις κοινές του εμφανίσεις με την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, με την οποία δείχνουν αχώριστοι το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους όπως ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της είναι πολύ καλοί φίλοι. Δεν υπάρχει καμία σχέση, εκτός από φιλική, ανάμεσα σε εμένα και τον Βύρωνα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

/

Ωστόσο, ο επιχειρηματικός κόσμος, ξέρει το όνομα του εδώ και χρόνια. Ο Βύρων Βασιλειάδης, μαζί με τον αδερφό του Φίλιππο διευθύνουν έναν όμιλο επιχειρήσεων που απασχολεί 300 υπαλλήλους κι έχει έναν κύκλο εργασιών που αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Η ζωή του ωστόσο δεν ξεκίνησε παραμυθένια, όπως εξομολογείται ο αδερφός του Φίλιππος στο περιοδικό People.

/

Τα δύο αδέρφια γεννιούνται στα τέλη της δεκαετίας του 70 (ο Βύρωνας το 1978 και ο Φίλιππος το 1980). Μαζί με τους γονείς τους μεγαλώνουν στο Λονδίνο όπου το 1988 η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα. Η μητέρα τους πεθαίνει σε τροχαίο δυστύχημα και ο πατέρας τους δεν αντέχει την απώλεια και πεθαίνει και εκείνος λίγα χρόνια μετά. Τα δύο αγοράκια, ορφανά, επιστρέφουν στην Ελλάδα καθώς δεν έχου με ποιον να μείνουν στο Λονδίνο. Ο παππούς τους βρίσκει μία γυναίκα για να μείνει μαζί τους και να τους προσέχει.

Τα δύο αγόρια τελειώνουν το σχολείο και ξεκινούν να εργάζονται στην εταιρεία του παππού τους. Αρχικά είναι απλοί εργάτες. Περνούν από κάθε πόστο και λίγα χρόνια μετά αποφασίζουν να αναλάβουν μια άλλη εταιρεία μόνοι τους. Μια εταιρεία γεμάτη χρέη και προβλήματα που με πολύ κόπο και χρόνο καταφέρνουν να μετατρέψουν σε υγιή επιχείρηση.

Απο εκεί και πέρα τους περιμένει μόνο η άνοδος. Όχι όμως χωρίς θυσίες. Η λέξη ματώσαμε είναι πολύ λίγη μπροστά σε αυτό που περάσαμε. Θυσιάσαμε προσωπική ζωή και φίλους για να αναστηλώσουμε την εταιρεία, δηλώνει ο αδερφός του Βύρωνα στο περιοδικό People.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More