W. Houston:Ήταν λεσβία; Δημοσιεύματα λίγες μέρες μετά το θάνατό της, μιλούν για μυστική ερωμένη

Tώρα που πέθανε, άρχισαν να βγαίνουν πολλά στη φόρα… Κατά πόσο ισχύουν όμως; Η Whitney Houston λοιπόν, σύμφωνα με πηγές, ήταν κρυφή λεσβία και επειδή το έκρυβε και πιεζόταν είχε πέσει στα ναρκωτικά και στον αλκοολισμό.

Εδώ και 30 χρόνια, λέγεται πως κυκλοφορούν φήμες που τη θέλουν να είχε σχέση με τη βοηθό της αλλά αποφάσισαν να μιλήσουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της τώρα που η ίδια πέθανε.

Ακόμη και ο ακτιβιστής των δικαιωμάτων των gay, Peter Tachell είπε πως ο γάμος της με τον Βοbbie Brown έγινε για να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων.

“Είναι σημαντικό να ακουστεί και αυτή η πτυχή της ζωής της. Η Whitney ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ και στην κορυφή της επιτυχίας της το 1980, που ήταν με την σύντροφό της”, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Δεξιά η Robbyn Crawford που φημoλογείται πως είχε σχέση

Claims: Friends gave claimed Whitney Houston, seen left in 1994, used her marriage to Bobby Brown, as a smokescreen and she was once in a lesbian relationship with ex-assistant Robyn Crawford (right)

Ήταν τόσο αγαπημένες και χαρούμενες μαζί. Ίσως η αδυναμία της να αποδεχθεί και να εκφράσει την προτίμησή της σε άτομα του ίδιου φύλου, συνέλαβε στην κατάχρηση ουσιών και στην παρακμή της”, συνέχισε.

“Καταπιεζόταν στον γάμο της με τον Bobbie Brown. Ήταν μία καταστροφή. Η ζωή της πήρε την κατηφόρα λίγο μετά από αυτό.”

Η Whitney δύο μέρες πριν από τον θάνατό της

The last photos: Whitney was seen partying at a club in Hollywood two days before her death at the Beverly Hills Hotel

Read More

And More