Χ. Βαρθακούρης: Για δεύτερη φορά μπαμπάς!

Μια πανέμορφη κόρη απέκτησε σήμερα τα ξημερώματα ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο γνωστός ερμηνευτής και η σύζυγός του Αντελίνα Τελώνη υποδέχτηκαν την δεύτερη κορούλα τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Η μικρή τους πριγκίπισσα, η “Βαρθακόρη” όπως την αποκαλεί ο ίδιος, ήρθε στον κόσμο στη μία και τέταρτο τα ξημερώματα στο μαιευτήριο ΡΕΑ. Το μωράκι ζυγίζει 1.960 γραμμάρια και τόσο εκείνο, όσο και η μητέρα του χαίρουν άκρας υγείας.

Παρόλο που η άφιξή τους στο μαιευτήριο ήταν επεισοδιακή, όλα πήγαν καλά. Ο ίδιος ο Χάρης Βαρθακούρης έγραψε στο προφίλ του στο Facebook τη χαρμόσυνη είδηση, ευχαριστώντας την ομάδα ΔΙΑΣ που τους βοήθησε να φθάσουν εγκαίρως στο μαιευτήριο.

Το γνωστό ζευγάρι γνωρίστηκε από το facebook, παντρεύτηκαν και σήμερα έχουν μία ευτυχισμένη οικογένεια. Ο Χάρης και η γλυκιά Αντελίνα έχουν αποκτήσει ήδη ένα κοριτσάκι, την μικρή Μελωδία και περίμεναν ανυπόμονα την έλευση της δεύτερης κορούλας τους.
Σε συνέντευξή της στο TLIFE, η Αντελίνα είχε δηλώσει πως μετά την γέννησή της Μελωδίας έχει βρει το νόημα της ζωής ενώ ο Χάρης είναι “καψούρης” με τη μικρή. Το ζευγάρι ονειρεύεται μια μεγάλη οικογένεια που θα δώσει χαρά όχι μόνο στους ίδιους αλλά και στον παππού Γιάννη Πάριο και τους άλλους συγγενείς…

Read More

And More