Χώρισε η Kylie Minogue, μετά από πέντε χρόνια σχέσης με τον Andres Velencoso!

Σαν βόμβα έσκασε ο χωρισμός της Kylie Minogue με τον 10 χρόνια νεότερό της Ισπανό κούκλο Andres Velencoso, μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι αν και έδειχνε πολύ ερωτευμένο, με την Kylie να παραδέχεται σε συνεντεύξεις της πως βρήκε το άλλο της μισό, αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους.
Αιτία; Τα πολύ απαιτητικά προγράμματα και των δυο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από τη μια πλευρά η Kylie ετοιμάζει τον νέο δίσκο της, αλλά και συμμετέχει στο βρετανικό “The Voice” και από την άλλη ο Andres προσπαθεί να κυνηγήσει το όνειρό του για να γίνει ηθοποιός.

Έτσι η απόσταση ανάμεσά τους έγινε μεγάλη και οι δυο τους χώρισαν φιλικά, όπως επιβεβαίωσε στη SUN και ο εκπρόσωπος της γνωστής ερμηνεύτριας, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους.

“Η Kylie και ο Andres δεν περνούσαν πολύ χρόνο μαζί λόγω της δουλειάς… Όταν εκείνη υπέγραψε για το “The Voice”, ήξεραν ότι δεν θα άντεχαν την πίεση από την μακροχρόνια απουσία”, δήλωσε άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον, αποκαλύπτοντας πως η Kylie ήταν πολύ στενοχωρημένη από το χωρισμό.

Η τραγουδίστρια και το μοντέλο γνωρίστηκαν το 2008, στην διαφήμιση του αρώματός της, ενώ η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους ήταν τον Αύγουστο στο Λονδίνο.

Read More

And More